2777
2789
عنوان

رژیم سخت 😁

457 بازدید | 53 پست

از امروز تصمیم گرفتم رژیم بگیرم اونم از نوع سختش😃

امیدوارم نتیجه بگیرم شماها چجوری وزن زیاد کم میکنید ؟

شوهرم اجازه باشگاه رفتن نمیده میگه تواین کرونا نرو میخام تو خونه وزن کم کنم اونم شدید😂

💕💙"تو" مالک تمام احساسم هستی عشقم💙💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم‌سخت‌نگیرخواهشا

خالم‌گرفت‌الان که میخنده گوشه چشمش کلی چروک‌میشه

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

منم رژییمم😕😖لعنت به این چاقی ارثی اه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

میگیرم بعد اگه افطار ها نون و پنیر بخورم بنظرت چند کیلو کم میکنم

زولبیا بامیه 😋😋😋نون خامه ای 

از الان وسوست کنم 😂😂 خودمم رژیمم

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹

افرین،بهترین رژیم،رژیم کالری شماریه،درضمن برای لاغری اصلا نیازی به باشگاه نیست تو خونه هم میتونی ورزش کنی، درکل هم برطبق تحقیقات در کاهش وزن 80درصد رژیم مهمه و فقط 20درصد ورزش سهم داره تو کاهش وزن...پس فقط رو رژیمت تمرکزکن

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
پس چیکار کنم خسته شدم 

نمیخوادرژیم سخت بگیری ازکم شروع کن .یکم کم بخور ولی به تعداددفعات زیاد.خاله من روزی ۳ قاشق برنج میخوردخب خیلی کمه بجای کم خوردن غیرعادی بیشترورزش کن.طناب بزن حلقه درازنشست..

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز