2777
2789

شده یه روز غذا نداشته باشین خیلی درد بدیه ما دیشب با شوهرم پنیرمحلی که مادرش فرستاده بود خوردیم امروز چیزی نداشتیم هیچی شوهرم گرسنه رفت سرکار خودم تا الان طاقت اوردم ضعف کردم رفتم چند تا قند خوردم یکم اروم گرفتم ای کاش مجبور نبودیم غذا بخوریم البته خودم هم منشی ام تا سر برج خبری از حقوق 600تومنیم نیست شوهرم در امدش کمه کارگره پمپ بنزینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای بسته اینترنتی نون بخر بخور 

اخه این چه حرفیه میزنی؟

اصلا شاید نتش ۲۰۰ مگ باشه اینم دلخوشی خیلیاست تو این دوران قرنطینه

پیشنهاداتتون رو اعصاب ادم رژه میره از بس نابه !!

عزیز دلم این روزام میگذره ولی اگه شوهرت یا خودت مدرک دارین برین یه شهر مثل ساوه یا قم شرکتا الان نی ...

من لیسانسم خودم تو یه شهر کوچیک کار نیست همین کارم با چنگ و دندون دست گرفتم شرایط و دسترسی به شهرهای بزگ ندارم 

😔بچه هم دارین؟

نه ندارم مشکل دارم ذخیره تخمدانم صفره باید کاشت کنم فعلا قیدش زدم اما برا اینکه سو تفاهم نشه و قضاوت نکنن برات عکسا ازمایشاونامه های دکترم میفرستم

من لیسانسم خودم تو یه شهر کوچیک کار نیست همین کارم با چنگ و دندون دست گرفتم شرایط و دسترسی به شهرهای ...

خیلی خوب میشد اگه یه خونه اجاره میکردین تو ساوه مثلا

دایی من اونجاس الان وضعش خیلی خوب شده