2777
2789
عنوان

خیلییی بد تیپم 😞😞😞

3068 بازدید | 43 پست

سلام 

۲۲سالمه بلد نیستم تیپ بزنم 

چه برای مهمونیا 

چه بیرون رفتنی 

مثلا لباسام  بیشتر از سنم میزنه ، با اینکه محدودیت ندارم اما همش شلوار بلند پارچه ای 

یا چه میدونم از این مانتو های ساده 

ایده بدین لطفا

کاربری مشترک دو دخترخاله😊 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جین نمیپوشی یا برمودا این همه شلوارای خوشگل برای سن شما هست 

پارچه ای اصلا مناسب نیست

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

تو اینستا چن تا دختر اینفلوئنسر فالو کن متحول میشی

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
اول بگردین دنبال استایل مورد علاقه تون بعدش دیگه مشکلی نخواهید داشت

مشکلم همینه 

معلوم نیست با خودم چند چندم 

بعضی وقتا تیپ کلاسیک دوس دارم اما میگن بزرگتر از سنت نشون میدی 

یا مثلاً یه وقتایی دوس دارم مثل هم نسل های خودم تیپ امروزی بزنم و ...

کاربری مشترک دو دخترخاله😊