2777
2789
عنوان

دوستان میشه آزمایش تیروئید رو برام تفسیر کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 41 پست
چند ماه گذشته؟کاری کردی که پاک بشه؟ابروی منم شرایطش مثل ابروی شماست چهارماه و نیمه هنوز پاک نشده

فکرکنم ۶ یا۷ ماه گذشته من همون روز اول بامسواک وصابون افتادم بجون زخما رنگو کشیدم بیرون

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم

تو ازمایشای غربالگری و ویروسی 

حتی اگ منفی باشع ازمایش یه چیزی تحت عنوان کامنت پایین ازمایش مینویسن که امکان داره تکثیر ویروس کم بوده باشه که منفی شده؟؟؟؟

خدا همتونو بغل کنه الهی 🦋🍃
عزیزم همینجا بفرست

تو ازمایشای غربالگری و ویروسی 

حتی اگ منفی باشع ازمایش یه چیزی تحت عنوان کامنت پایین ازمایش مینویسن که امکان داره تکثیر ویروس کم بوده باشه که منفی شده؟؟؟؟

عزیزم همینجا بفرست

تو ازمایشای غربالگری و ویروسی مثه hpv 

تو ازمایشای غربالگری و ویروسی مثه hpv  حتی اگ منفی باشع ازمایش یه چیزی تحت عنوان کامنت پایین ا ...

اره عزیزم احتمال اینکه منفی کاذب بشه هم هست ولی اگه تست pcr و پاپ اسمیر هر دو منفی باشه مشکلی نیست .....ولی اگه باز علایم داشتی میتونی دوباره آزمایش رو تکرار کنی

اره عزیزم احتمال اینکه منفی کاذب بشه هم هست ولی اگه تست pcr و پاپ اسمیر هر دو منفی باشه مشکلی نیست . ...

علائم ندارم ولی رفتم ازمایشگاه از دهانه رحمم نمونه گرفت و نوشته hpv typing به روش pcr منفی شده 

الان قطعی منفی هست دیگه؟؟؟