2777
2789
عنوان

دوستان میشه آزمایش تیروئید رو برام تفسیر کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 41 پست
گلم من کارشناس آزمایشگاهم ...حتما t3 و t4 رو هم بدن

ممنونم که راهنمایی کردین چشم حتما ،ممکنه که مشکل اسپرم بخاطر تیروئیدشون باشه؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهتر که آزمایش t3 و t4 رو بدن ...چون پرکاری تیروئید دیده میشه و کمبود ویتامین b12 هم دارن که م ...

بله حتما اولین فرصت میگم برن تست بدن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بله عزیزم خیلی تاثیر داره ...ولی اگه درمان بشن اوکی میشه

درسته حتما چک میکنم

نگران نباش گلم ...آزمایش های تکمیلی رو که بدن ، احتمالا پرکاری تیروئید دارن که با قرص حل میشه ..مشکل ...

خیلی لطف کردین عزیزم،خیرببینی کمک بزرگی کردین،انشاا... همیشه موفق باشین تو شغلتون

نگران نباش گلم ...آزمایش های تکمیلی رو که بدن ، احتمالا پرکاری تیروئید دارن که با قرص حل میشه ..مشکل ...

سلام عزیزم،منو ببخشید بازم مزاحمتون  شدم،لطف میکنین آزمایش همسرمو ببینی،دست و پاشکسته فکرکنم تیروئیدش پرکاره درسته؟ بازم ازت ممنونم  

سلام عزیزم،منو ببخشید بازم مزاحمتون  شدم،لطف میکنین آزمایش همسرمو ببینی،دست و پاشکسته فکرکنم تی ...

خواهش عزیزم...آره گلم هیپرتیروئید یا همون پرکاری تیروئید دارن

خواهش عزیزم...آره گلم هیپرتیروئید یا همون پرکاری تیروئید دارن

یک دنیا ممنون،ممنون ازلطفت

نه عزیزم یه خطهایی ازش مشخصه رو دم ابروی سمت چپ''شما بتازگی زدین؟؟

سلام گیلاس آبی جان خوبی؟ببخش من باز مزاحمت میشم چه خبر ابروت کامل پاک شده؟

واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
سلام گیلاس آبی جان خوبی؟ببخش من باز مزاحمت میشم چه خبر ابروت کامل پاک شده؟

سلام عزیزم تقریبا چیزی ازش نمونده

سلام عزیزم تقریبا چیزی ازش نمونده

چند ماه گذشته؟کاری کردی که پاک بشه؟ابروی منم شرایطش مثل ابروی شماست چهارماه و نیمه هنوز پاک نشده

واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘