الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
علاوه بر آثار معنوی ، خواص جسمانی نیز بهمراه دارد چرا که در آثر تداوم وضو و شستن دست و صورت ، بهداشت بیشتری رعایت می شود وتماس با آب تسکین أعصاب و روان رانیزبهمراه دارد.
تاپیک امروزتو بستی گفتم اینجا جوابتو بدم.این حرفات بوی عقب موندگی میده.تو هر چی می خوای توی خونه بمون تا مغزت بیشتر زنگ بزنه اما حق نداری این مضخرفات رو توی مغز بقیه هم بکنی گرچه زنان و دخترانمون خیلی بیدار شدن.تو از جنس همونایی که توی خیابونها به دخترا بی احترامی می کنن و کتکشون میزنن و به زور وارد ماشین منکرات می کنن از کجا معلوم تا حالا چند تا ازین دخترایی که به قول خودت ازادن و میان تو خیابونو تو نکشتی.تو داری ازین راه نون می خوری و واسه این نوشته هات پول می گیری.از زندانی شدن و محدودیت زنا داری ارتزاق می کنی