اگر اونی که تو پاساژ تازه سازه هست منظورته که تازه باز شده ، میشه نیاوران روبروی پمپ بنزین ( البته اگر از سمت تجریش میای کمی قبل از پمپ بنزینه اما سمت مقابل پمپ بنزین )
قضاوت کردن زندگی دیگران بیش از گلیم من است
من باید زندگی خود را داوری کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه آقای مومن، مهندس،تحصیل کرده شاغل نجیب توی 35 ساله توی تهران می شناسم البته یک ازواج قبلا داشته، الان قصد ازواج مجدد دارد، و برای ازدواج دنبال با خانمی مثل خودش است که قبلا ازدواج مجدد داشته یا همسرش فوت شده باشه، چون معتقد است این افراد همدیگر رو بهتر می شناسند و بهتر درک میکنند.
اگر موردی می شناسیدحتما بهم طلاع بدید از طریق این ایمیل epmalen@gmail.com یا از طریق همین سایت پیام بدید.
امیدوارم همچون سال های گذشته بتوانیم بهترین کیفیت را به شما مشتریان عزیز ارائه بفرماییم. قالیشویی زعفرانیه ۱۰ درصد تخفیف واسه کاربران نی نی سایت در نظر دارد .