بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چند سالته شما ؟همین الان ی کاربر بچه هایی ک بالا سی بودن یا ی کم یکی دو سال پاینتر عضو گروه میکرد ماه رمضان ختم قرآن گروهی انجام بدن و دعا در حق هم بکنن در کنار ختمشون به نیت ازدواج
یه راه حل بگم ، هر حاجتی دارین اگه به صلاح باشه مثل یه معجزه برآورده میکنه... ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات من ...
شما به شیوه خاصی و در مدت خاصی انجام دادین؟ من پسر سه روزه امو از دست دادم... از خدا میخوام که دوباره بهم ببخشش... دارم این ختم رو انجام میدم هر روز هر چند تا که بتونم. شما چطور انجام دادین... دلم خیلی شکسته برام دعا کنیز
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
چند سالته شما ؟همین الان ی کاربر بچه هایی ک بالا سی بودن یا ی کم یکی دو سال پاینتر عضو گروه میکرد ما ...
اگه خواستی درخواست دوستی بده تا معرفیت کنم شما هم عضو ختم دست جمعی قرآن بشی .فاطمه جون حتما خدا خواسته ک من تاپیکت رو ببینم و عضو بشی .دیگه تصمیم با خودت