2777
2789
عنوان

دبستان های دخترانه خوب در اصفهان

8779 بازدید | 14 پست

سلام مامانهای عزیز اینجا میخواهیم در مورد دبستان های دخترانه خوب در اصفهان صحبت کنیم. لطفاً فقط مامانها وارد بشن و تجربیات خودتون را در میون بگذارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم مدرسه نزدیک به خونت را انتخاب کن من شهرک کاوه ام دخترم می ره دبستان فرزانه  خیلی خوبه و راضی بودم .

همه چیز بجا بود نه سختگیری زیاد که بچه زده بشه نه زیادی خونه خاله . بچه با عشق درس می خوند .

این جاهایی که گفتی استعداد سبز را می دونم خوبه اما امسال چون مجازی بود ویژژژه شخص معلم خیلی مهم هست ...

واقعاً. معلم امسالشون حس میکنم از زیر کار در رو هست. نمی‌دونم سال دیگه چطوری باشه

سلام عزیزان میتونید دبستان دخترانه خوب محدوده بلوار جانبازان سه راه سیمین معرفی کنید؟ من اصفهان نیست ...

یک گروه مهد و مدارس اصفهان تلگرام هم هست اونجا پیام بدید شاید کسی شناخت

سلام عزیزان میتونید دبستان دخترانه خوب محدوده بلوار جانبازان سه راه سیمین معرفی کنید؟ من اصفهان نیست ...

سلام عزیزم مدرسه خوب پیدا کردید منم همین محدوده هستم   دخترتون را کجا ثبت نام کردید

من دختر خودم مدرسه عفاف پیش دبستانی گذرونده. بد نبودن ولی صددرصد خوب نبودن.  استعداد سبز و اما ...

دبستان دولتی خوب اول ملک بعد خوروش

غیرانتفاعی خزایی باقرالعلوم امام صادق ندای زهرا استعداد سبز ....

من دختر خودم مدرسه عفاف پیش دبستانی گذرونده. بد نبودن ولی صددرصد خوب نبودن. استعداد سبز و امام محمد ...

سلام عزیزم خوبین

میخاستم بپرسم دبستان کجا ثبت نام کردین بلخره؟ 

منم دخترم امسال پیش مدرسه عفاف نوشتم ولی شهریه ها خیلی زیاده مدرسه خوروش نوشتین شما؟؟  

من خیلی تحقیق کردم در مورد مدارس ابتدایی.حتی آموزش و پرورش هم رفتم.برای من هم درس خیلی اهمیت داره و هم دوست دارم اعتقادی هم کار بشه با بچه.

به ترتیب الویت های خودم مدارس ناحیه۵: ۱- فردوسی ۲- سعدی ۳- خرد ۴- امام محمد باقر ۵- حدیث مهر ۶- سادات ۷- صبا

اینا محدوده ما هستند.ولی در کل مدرسه امام صادق هم خیلی خوبه که برای من مسیر هم مهمه و به ما خیلی دور میشه.