الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
درمان داره اما شاید ۳.۴سال طول بکشه اول نباید خودت خسته بشی وحوصله ب خرج بدی.دوم اینکه به هیچ عنوان نباید بترسه.سوم اینکه هم باید مشاور کودک ببریش هم گفتاردرمانی
داداش منم همینطوری بود دوساال سه سال بعد خوب شد ترسیده از چیزی؟؟
عید رفته بودیم باغ یه پسر عمه گولاخ دارم افتاد روش با کله اومد رو زمین خیلی گریه کرد وترسید از اون شد قبلشم یکمی داشت اما نه به این شدت یعنی خوب شده بود اصلا
سلام دوست عزیز اگه از اول لکنت نداشته بله خوب میشه.اول عاملش رو پیدا کنید اگه ترسیده باید از نظر روحی ترس رو ازش دور کنین و حمایتش کنین تا به آرامش کامل برسه. اصصصلا وسواس و نگرانیتون رو از لکنت زبانش رو بهش نشون ندین اضطراب میگیره بدتر میشه
وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...