2777
2789

پسرم سخ سالشه لکنت گرفته چیکار کنم آیا خوب میشه اصلا میگن درمان نداره 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم کبوتر بده بهش بخوره جواب داده

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹

گفتار درمانی

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
داداش منم همینطوری بود دوساال سه سال بعد خوب شد ترسیده از چیزی؟؟

عید رفته بودیم باغ یه پسر عمه گولاخ دارم افتاد روش با کله اومد رو زمین خیلی گریه کرد وترسید از اون شد قبلشم یکمی داشت اما نه به این شدت یعنی خوب شده بود اصلا 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62

سلام دوست عزیز اگه از اول لکنت نداشته بله خوب میشه.اول عاملش رو پیدا کنید اگه ترسیده باید از نظر روحی ترس رو ازش دور کنین و حمایتش کنین تا به آرامش کامل برسه. اصصصلا وسواس و نگرانیتون رو  از لکنت زبانش رو بهش نشون ندین اضطراب میگیره بدتر میشه

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...