2777
2789
عنوان

بارداری

226 بازدید | 25 پست

سلام مامانا خوبید

یه سوال من پنج روز پریودیم دیر شد حالت تهوع و دلدرد و علایم پریودی داشتم ولی پریود نشدم دیروز هم همش لکه های قهوه ای میدیدم صبح ک بیدار شدم دیدم پریود شدم چرا اینجوری شد؟؟باردار نبودم یعنی یا باردار بودم لانه گزینی انجام نشده ؟؟؟یا توهم بارداری زده بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تا حالا سابقه نداشته پریودیم نا منظم بشه و یا قبلش لکه قهوه ای ببینیم 

شاید بە خاطر تغییر فصل باشە. 

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏
الان تو اقدامی؟! چاقی یا اضافه وزن یا کیست نداری؟! من یه مدت اینطوری بودم ، تا درمان کردم باردار شدم

اره جلوگیری نمیکنم نه اتفاقا حدود هفت کیلو کم کردم شدم ۵۵ نه کیست هم ندارم 

چیز خاصی نیست طبیعیه  منم بعضی وقتا لک میبینم بعد میشم البته همون موقع اگه پنبه بزاری داخل میب ...

چقدر ذوق کردیم با همسرم ک حامله ام دیشب با ذوق بی بی چک خریدم صبح پا شدم امتحان کنم دیدم خونریزی دارم 

چقدر ذوق کردیم با همسرم ک حامله ام دیشب با ذوق بی بی چک خریدم صبح پا شدم امتحان کنم دیدم خونریزی دار ...

میفهممت🥺 منم بیبی ام اول هاله داشت هی پررنگ شد بعد دوساعت خط شد انقدر ذوق کردیم و گفتیم شاید چیزی باشه

اما دوروز بعدش منفی شد

الان‌منتظر پری هستم 

میفهممت🥺 منم بیبی ام اول هاله داشت هی پررنگ شد بعد دوساعت خط شد انقدر ذوق کردیم و گفتیم شاید چیزی ب ...

چقدر بد اینجور مواقع شاید خیر صلاحم نیست انشالله دامن همه اینایی ک بچه میخوان سبز بشه

شاید چقدر به دلم صابون زده بودم حامله ام دیشب با ذوق بی بی چک خریدم توف توش

اخی عزیزم 

ان شاللە ماە بعد تو هم دامنت سبز میشە. 

منم دقیقا پارسال فرودین ماە اینجوری شدم ولی

امسال ۱۷ موعدم بود همش منتظر پری بودم و با خودم می گفتم برا تغییر فصل کە پری نمیشم کە خدا روشکر بی بی چک زدم ومثبت شد.

ان شاللە تو هم مادر میشی نگران نباش و بە خدا توکل کن😘

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏
ممکنه سقط شده باشه یا لانه گزینی موفق نباشه؟

نمی دونم فک نکنم سقط باشە.