2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 25 پست
اخی عزیزم  ان شاللە ماە بعد تو هم دامنت سبز میشە.  منم دقیقا پارسال فرودین ماە اینجوری ش ...

وای عزیزم مبارکت چقدر خوشحال شدم برات ممنون از دعای خیرت انشالله شما هم به سلامتی زایمان کنی یه بچه خوشگل سالم گیرت بیاد چقدر بد این تغییر فصل

ممکنه سقط شده باشه یا لانه گزینی موفق نبود

نه عزیزم، فقط اگر تو اقدامی، بعد نزدیکی به پهلوی چپ بخواب، پاهات رو بیار تو شکمت، 

در حین دوره ماهانه و قبل تخمک‌گذاری، اصلا سردی نخور

ویتامین و فولیک استفاده کن. 

به شوهرت گرمی بده فقط

ان شاالله به زودی باردار میشی. 

زیر نظر پزشک هستی؟ از لحاظ سطح ویتامین ها، قند، تیروئید و غیره، خودت رو سنجیدی؟

بسعی کن یه مدت اصلا زعفرون نخوری، چون رحم رو شل میکنه، اگر اقدام کردی، بعد تخمک گذاری، فعالیت سنگین نکن، فقط استراحت کن، احتمال بارداری میره بالا

ان شاالله به زودی تاپیک بارداری بزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم، فقط اگر تو اقدامی، بعد نزدیکی به پهلوی چپ بخواب، پاهات رو بیار تو شکمت،  در حین دوره ...

مممنونم گلم بابت راهنمایی اتفاقا سریع بلند نمیشم ولی خوب رابطه خیلی کمی داریم مثلا ماهی دوبار گرمی بخاطر اینکه شوهرم سرد شده کمتر میخورم ک اذیت نشم ولی خوب از الان به بعد گرمی و حتما زیاد میخورم دکتر هم فقط تست پاپ اسمیر و اینا دادم بقیه چیزا رو ن یه مدت هم فولیک اسید و...اینا میخوردم ولی چون اشتهام و زیاد میکرد و تو رژیم بودم دیگه نخوردم 

فداتشم عزیزم انشالله برا همه اونایی ک بچه میخوان

مممنونم گلم بابت راهنمایی اتفاقا سریع بلند نمیشم ولی خوب رابطه خیلی کمی داریم مثلا ماهی دوبار گرمی ب ...

به شوهرت قطره آفرودیت و عرق خارخاسک بده و گلاب خیلی گرم میشه، ویتامین و زینک هم بگو بخوره، آفرودیت عالیه، من از سال 95 بچه میخواستم، الان 22هفته هستم، شوهرم با آفرودیت درست شد، 

به شوهرت قطره آفرودیت و عرق خارخاسک بده و گلاب خیلی گرم میشه، ویتامین و زینک هم بگو بخوره، آفرودیت ع ...

واقعا چقدر خوب حتما میرم میخرم خیلی سرد شده جدیدا قبلا از دستش آسایش نداشتم ولی الان دیگه سرد سرد میگه دست خودم نیست کال طبعامون برگشته من گرم شدم اون سرد

بله عزیزم بفرمائید  

تویه تاپیکی درباره رنگ مو گفته بودین و عکس موهاتونو گذاشته بودین.میخواستم بپرسم مرواریدی و بژ .این رنگا شماره چند هستن و کدوم برند‌؟چون خود رنگ مرواریدی چند رنگ قاطی میشه.بار اولمه رنگ میخام کنم میشه راهنماییم کنین❤❤❤

تویه تاپیکی درباره رنگ مو گفته بودین و عکس موهاتونو گذاشته بودین.میخواستم بپرسم مرواریدی و بژ .این ر ...

ماه نقره ای مارک رنگ مو دنی شماره ۹.۱۹۲

بنفش دودی هم اندازه یه نخود مارک دوماسی شماره ۷.۱۲۶