2777
2789

سلام، پسرم امسال کلاس اولیه اگر مدرسه خوب میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فكر ميكنم توي خارك كنار مسجد يه مدرسه ابتدايي هست

اره میدونم میخوام بدونم مدارس چطورن از لحاظ فضا و معلم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
اسی ببخشید سوال بی ربط میپرسم . اون منطقه خونه متری چنده؟ همکارم اونجا میشینه و پسرش 4ابتدایی هست&nb ...

والا فکر کنم متری سی تومن به بالا باشه

شما صاحب خونه اید یا مستاجر؟ البته اگه دوست داری جواب بده .

عزیزم من مستاجر پدرم هستم😁

خدا تن سالم به پدرتون بده و سایه اش تا سالیان بالا سرت باشه .

ممنون عزیزم همچنین عزیزان شما

پیدا کردین مدرسه خوب؟

عزیزم تو مدارس دولتی محدودمون دو سه تا مدرسه مدنظرم بود که هر کدوم هم نظرات مثبت داشتن و هم منفی نهایتا اونیو انتخاب کردم که نظرات مثبت بیشتری داشت

میشه لطفا بگین اسمشو منم دنبال دبستان تو محدوده ستارخان هستم

دبستان یگانه خیابان نیایش روبروی بیمارستان رسول اکرم البته نرسیده به در اصلی بیمارستان برای ثبت نام باید منزلتون داخل محدوده باشه وگرنه سخت میگیرن شما کجای ستارخانید؟