2777
2789
عنوان

دوستان به همسر سابقم زنگ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 131 پست

زن سابق شوهر من اینجور نشه آخه خیلی شوهرم دوسش داشته یه دفعه ول کرده رفته بچه هم دارن ..اصلا شوهرم بدی نداشته ..خواهر های خانم نزاشتن زندگی کنن.عین لیلی مجنون بودن ..

چرا شماها ک طلاق میگیرید فکر نمی کنید قبلش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه تحت تاثیر زن اقوامشون که هی بهش تهمت میزد وبعد ها فهمیدم به خودمم تهمت میزده در غیابم قرار ...

خدا لعنت کنه اینایی که موش میدوونن تو زندگی زن و شوهرا..خیر نمیبینن..الانم تصمیم با خودته عزیزم.چون بچه داری سعی کن درست ترین تصمیمو بگیری

الحمدلله رب العالمین❤
آخه من نمیدونم میوخاد یا نه پنجاه پنجاه هست از اونبر بی میل نیست و همش گلایه میکنه که همه جیمو به ما ...

شایدم میخاد تحریکت کنه یا لجتو دربیاره مبگه دوس دختر دارم.

یا میخاد ببینه توام با کسی هستی یان 

اون میگه که توام بگی اره منم دارم.

بنظرم صبر کن ببین چی پیش میاد

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
از حس اوت باخبر نیستم آخه خیلی با هم حرف میزنیم اون فقط،ازم کینه داره میگه بس که شک کردی منم رفتم دو ...

خیانت کرد؟؟؟

واقعا چ حرف الکیی زده ک از شک تو رفته سراغ اینکار

اصن قابل قبول نیست.

حستو درک میکنم ولی دیونه ای اگر باهمچین مردی برگردی.

ندانم گرا....
آخه من نمیدونم میوخاد یا نه پنجاه پنجاه هست از اونبر بی میل نیست و همش گلایه میکنه که همه جیمو به ما ...

ببین تو این چند وقت اگ میبینی ابراز علاقه نکرده و تلاشی برای با تو  بودن نکرده بدون رفتارت درست نبوده....تغییر رویه بده

خیانت کرد؟؟؟ واقعا چ حرف الکیی زده ک از شک تو رفته سراغ اینکار اصن قابل قبول نیست. حستو درک میکنم ...

اینکه اسمش خیانت نمیشه عزیز من اشتباهی هم نکرده هر کس دیگ بود شاید تا الان هم ازدواج کرده بود متعهد نبوده ب کسی 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
مادربززگم میگفت با مرد زن مرده شوهر کن با مرد طلاق داده نه چون نمیشه روحساب کرد

بهترین مرد خداروشکر نصیبم شده ..یکی از اقوام با مرد زن مرده ازدواج کرده هر روز جنگ دعوا بدبختی داره 

بعضی مثال ها الکی هم هست 

بهترین مرد خداروشکر نصیبم شد ...

زن سابق شوهر من اینجور نشه آخه خیلی شوهرم دوسش داشته یه دفعه ول کرده رفته بچه هم دارن ..اصلا شوهرم ب ...

بنظرم با مردی که عاشق کسی بوده اونم مث لیلی مجنون نباید ازدواج کرد گلم چون اون همیشه خدا تو فکر اون زنه حتی موقع رابطه

ایشالله برا شما این نباشه

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
بهترین مرد خداروشکر نصیبم شده ..یکی از اقوام با مرد زن مرده ازدواج کرده هر روز جنگ دعوا بدبختی داره& ...

نمیگم بده عزیزم.... ولی ریسک داره یهو عشق سابقش شعله بندازه نمیگم بدبینت کنم به شوهرت...ولی مرده زن مرده هرجی هم عشق قبلش شعله بزنه فوت شده دیگه دستش کوتاه اون بنده خدا