2777
2789

اخیرا بیشتر قدر همسرمو میدونم بیشتر عاشقش شدم و بیشتر احساس خوشبختی میکنم و قدر دان زحماتش هستم اینجا قشنگ شوهرو میشورن میسابن میندازن روی بند خشکشم میکنن من بیشتر حواسم به داشته ها و حتی نداشته هام جمع شده و بیشتر زندگیمو دوست دارم و اینکه چقدر مادر شوهر و خواهرای شوهرم با محبت و مهربون هستن در حقم و من اینجا دیدم بعضیها اینجور نیستن خدایا ممنونتم و متشکر بابت همه چیز  اینجا برای من یک تلنگر بود برای ارزش دادن به خود خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس امضاءمنم بخون بیشترتشکر کن ازش واس منم سرنمازت دعاکن

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

خوش شانس بودی عزیزم خدارو شکر کن

اگ نه شمام جزو همونای بودی ک ازشون بد میگفتن

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

بالاخره یه نفر در این سایت پیدا شد که غر نزده و حس مثبت بده

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
واقعا دروغ های بچه دبستانی های اینجا رو باور می کنید 😐😐

به نظرت چرا دروغ بگن خب مگه از طلا و قصرشون صحبت میکنن ک بخوان دروغ بگن دیگه بدبختی و کتک و این حرفا مگه دروغ گفتن داره 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

اتفاقا الان تو یه تاپیک خانومه میگفت شوهرش به خاطر یه شلوار زده تو صورتش، منم یه لحظه شرمنده شدم، چون اونجور که باید شوهرمو دوس ندارم و همیشه بهش میگم، ولی بازم هر چی میخوام گرونم باشه دلمو نمیشکنه.