2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دراز هستید ک مردا رو کوتوله میبینید

تو سایت زنا چه غلطی میکنی؟؟ 

حسود بد بخت هر یک سانت قد من حسرت توئه که نمیتونی بیشتر کنی برو همون ددی سایت خودت نطق کن نه اینجا

قد بلند عامل بد بختی🥲

منم همین تاپیک زدم نوشتم دخترا ایران چرا کوچولو شدن , من که همیشه دخترای کوچولو رو دارم کنصل میکنم من همیشه از دخترای قد بلند خوشم میومد چی ان این ریزه میزا سلیقه من نیستن هرچی بلندتر از نظرم ادم رو جذاب تر میکنه, والا  من قدم 180 رودسر زندگی میکنم ولی اصلا انگار وجود خارجی ندارن اینجا قدبلندا والا ما ک نمیبینیم 21 سالمه تا الان تو رابطه نرفتم به این دلیل

اره قد کوتاه خیلی زیاده 

خب دخترا هم پول پرست شدن بنز به پایین رو کنسل میکنن😂😂😂

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿