2777
2789
عنوان

دوستانی که به آشنا به اینستا هستن

48 بازدید | 11 پست

من‌ چندوقته نصب کردم‌اینستارو

بعد رفتم پیج پابلیک یکی از آشناها رو فقط عکساشو ببینم ...دوتاعکسو که نگا کردم یکم اومدم  پایین یهو پست بعدیش که یه فیلم بود پلی شد...یعنی هنو فیلم‌کامل تو صفحه گوشی نبود و پایین صفحه بود ....نمیدونم درست میتونم مفهومو برسونم

خلاصه میخوام ببینم الان ویو خورده برای اون فیلم و طرف متوجه میشه من پیجشو چک کردم؟

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای

اره ولی نوتیف نمیاد باید بره جدا چک کنه 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای طرف که ویو میخوره اما هیچ کس نمیتونه کسایی که پست ((حالا عکس یا ویدیو))رو میبینن رو پیدا کنه مگ ...

ن عزیزم ویوی ویدیو معلومه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اره ولی نوتیف نمیاد باید بره جدا چک کنه 

یعنی به هرحال متوجه میشه آیدی رو دیگه؟

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای
یعنی به هرحال متوجه میشه آیدی رو دیگه؟

اگه خیلی پیگیر باشه اره 

ن عزیزم ویوی ویدیو معلومه

کلا وارد پیج پابلیک بشی بدون اینکه وارد پستا بشی هم صاحب پیج متوجه میشه...اخه سرچ کردم تو گوگل زده نرم افزارهایی هست که متوجه میشن🤭😅بعد عکس هم مثه فیلم ویو میخوره؟

کلا وارد پیج پابلیک بشی بدون اینکه وارد پستا بشی هم صاحب پیج متوجه میشه...اخه سرچ کردم تو گوگل زده ن ...

نه گلم

البته اگه پیجش بیزنسی باشه ویو هم داره

اگه خیلی پیگیر باشه اره 

نرم افزار جدایی باید نصب بشه که این امکانو بده که بشه چک کرد کسایی که لایک نکردن و فقط نگا کردن فیلم و یا تو همون اینستا قسمتی داره که مشخص میشه؟ببخشید اینقد سوال میپرسم واقعا ذهنمو درگیر کرده

نه گلم البته اگه پیجش بیزنسی باشه ویو هم داره

تو این پیجی که من رفتم عکسایی مربوط به یه سرگرمی که داره مثه تءاتر تقریبا از خودش گذاشته و کلا سیصدو خورده ای فالوور داره اینکه پیج بیزنسی حساب نمیشه؟چون تجارتی توش نیست