2777
2789

سال ۹۹ واسه یه شخصی ۲۰ میلیون دیه تعیین شده ولی هنوز پرداخت نکرده و درگیر قسط بندی کردنشه!

ولی خب اعسارش رد شده تا رسیده به سال ۱۴۰۰

حالا اون دیه سال ۹۹ مبلغش طبق سال ۱۴۰۰ باید بده؟؟

ناااموسا لایک نکنین....😐خیلی ضدحاله😬تاپیک باحال دیدین منم تگ کنین 😁😁 ممنون میشم اگه ی صلواتم واسه مشکلم بفرستین😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تا الانپرداخت نکرده احتملا بله البته اگر حتی هزار تومان از دیه پرداخت نکرده

ن هیچی پرداخت نکرده

ناااموسا لایک نکنین....😐خیلی ضدحاله😬تاپیک باحال دیدین منم تگ کنین 😁😁 ممنون میشم اگه ی صلواتم واسه مشکلم بفرستین😘😘

سلام

به قیمت روز ایفای دیه

https://shenasname.ir/ask/11262/آیا-پرداخت-دیه-یوم-الادا-است؟

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.