2777
2789
عنوان

خونه خالی

8373 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من با همسرم پیش مامان باباش زندگی می‌کنیم ولی مشکل مکان داریم(چون روم نمیشه اگه باشن) و میخواستم ی چند ساعتی رو خونه رو خالی کنیم و باهم باشیم ایده ای دارین؟ 

فعال در عرصه زیبایی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ۷ و نیم صبه ها  

ولی خب اتاق ندارین مگه

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

مشکل شماازریشه هست که ازاول مستقل نشدین

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

خوبه تو باهات هم خونن من هفت سال مادر شوهرم باهامون تو یه اتاق میخوابید نمیدونم فازش چی بود خونه دوتا اتاق خالی داشت ولی نمیرفت دو دقیقه تنها نمیشدیم یاد اون سالا میفتم میخام خودم دار بزنم

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
خوبه تو باهات هم خونن من هفت سال مادر شوهرم باهامون تو یه اتاق میخوابید نمیدونم فازش چی بود خونه دوت ...

دروغ میگی؟!!!!!!😳😳😳😳😳😳

پس برا چی برا پسرش زن گرفته بود؟

چطور رضایت داد جدا شین؟!!!!

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
خوبه تو باهات هم خونن من هفت سال مادر شوهرم باهامون تو یه اتاق میخوابید نمیدونم فازش چی بود خونه دوت ...

@ملکه_یخی_هستم  

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌