یه تشکر بلند بالا نه فقط برای تکمیل پرسشنامه بخاطر اینکه به من ثابت شد آدما هنوز مهربونن وبدون چشم داشت به هم محبت می کنند امیدم از آدما خیلی کم شده بود کلا تو همه مقاطع ولی دوستانی که حتی بنده رو نمیشناختند آمدن به من لطف کردن برام پرسشنامه رو پر کردن سپاسگذارم ازهمه شما واقعا محبت شما اندازه نداره که بتونم جبران کنم فقط بخاطر اینکه امید من با آدما دیگه بد گمانی نیست .البته هنوز ۳۰۰ تا جواب کم دارم ولی بازم شکر شما هستید
[QUOTE=184836530]یکیش هم من بودم😅 چرا آنقدر سؤالها مشابه بود؟؟یه جاهایی حرص آدم در میومد😂[/QUOTEچون دو تا پرسشنامه ارزش وهویت پشت سر هم بود وبعضی از تکرار ها راستی آزمایی بود
[QUOTE=184836530]یکیش هم من بودم😅 چرا آنقدر سؤالها مشابه بود؟؟یه جاهایی حرص آدم در میومد😂[/QUOTEچو ...
بله ..و این راستی آزمایی خیلی لو بود😂
اسم یک و یک به کرات تکرار میشد و استنباط من این بود که به جورهایی این تکرار حکم تلقین رو داره😅😀یعنی ما صد نفر(که پرسشنامه رو پر کردیم)دیگه توان انتخابی جز یک و یک نداریم😂😂😂
برای کار پایان نامه ارشدم نیاز به تکمیل پرسشنامه دارم که حدودا ۵ دقیقه طول میکشه تاکامل بشه پرسشنامه تو موبایل تبلت وکامپیوتر براحتی قابل انجام هست .عزیزان کسی رو ندارم که بهم کمک کنه. حالا که انلاین هستید کمی از وقت خودتون رو بمن بدید و برام کاملش کنید در موردتاثیر ارزش ویژه برند وهویت برند بر عملکرد برند مورد مطالعه برند محصولات شرکت غذایی یک ویک هست .هر کس که انجام بده من دعا گو هستم وعاقبت بخیری رو براش آرزو میکنم