2777
2789

یه تشکر بلند بالا نه فقط برای تکمیل پرسشنامه بخاطر اینکه به من ثابت شد آدما هنوز مهربونن وبدون چشم داشت به هم محبت می کنند امیدم از آدما خیلی کم شده بود کلا تو همه مقاطع ولی دوستانی که حتی بنده رو نمی‌شناختند آمدن به من لطف کردن برام پرسشنامه رو پر کردن سپاسگذارم ازهمه شما واقعا محبت شما اندازه نداره که بتونم جبران کنم فقط بخاطر اینکه امید من با آدما دیگه بد گمانی نیست .البته هنوز ۳۰۰ تا جواب کم دارم ولی بازم شکر شما هستید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=184836530]یکیش هم من بودم😅 چرا آنقدر سؤالها مشابه بود؟؟یه جاهایی حرص آدم در میومد😂[/QUOTEچون دو تا پرسشنامه ارزش وهویت پشت سر هم بود وبعضی از تکرار ها راستی آزمایی بود 

سوالات درباره ۱و۱؟ من پر کردم ولی بعدش کلی ترسیدم نکنه کلاهبرداری چیز بدی بوده باشه

نه عزیزم من دارم پایان نامه مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی مینویسم 

[QUOTE=184836530]یکیش هم من بودم😅 چرا آنقدر سؤالها مشابه بود؟؟یه جاهایی حرص آدم در میومد😂[/QUOTEچو ...

بله ..و این راستی آزمایی خیلی لو بود😂

اسم یک و یک به کرات تکرار می‌شد و استنباط من این بود که به جورهایی این تکرار حکم تلقین رو داره😅😀یعنی ما صد نفر(که پرسشنامه رو پر کردیم)دیگه توان انتخابی جز یک و یک نداریم😂😂😂

چی هست پرسشنامت گلم؟

برای کار پایان نامه ارشدم نیاز به تکمیل پرسشنامه دارم که حدودا ۵ دقیقه طول میکشه تاکامل بشه پرسشنامه تو موبایل تبلت وکامپیوتر براحتی قابل انجام هست .عزیزان کسی رو ندارم که بهم کمک کنه. حالا که انلاین  هستید کمی از وقت خودتون رو بمن بدید و برام کاملش کنید در موردتاثیر  ارزش ویژه برند وهویت برند بر عملکرد برند  مورد مطالعه  برند محصولات شرکت غذایی یک ویک هست .هر کس که انجام بده من دعا گو هستم وعاقبت بخیری رو براش آرزو میکنم

https://survey.porsline.ir/s/zgraIqV#?ref=wh