2777
2789
عزیزم دارم ازتی وی حرم امام رضا رومیبینم مناجات شعبانیه گوش میدم .الان برات دعا کردم خوب خوب بشی&nbs ...

منم می بینم

میخواد اشکم بیاد نمیذارم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله به امیدخدا زودتر این بیماری رو ردش میکنید، ناامید نشید و حسابی مراقب خورد و خوراکتون باشید و خوراکی های مقوی بخورین.🌸😌

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

سوره مبارک‌حمد به نیت شفا برات خوندم انشاالله لباس عافیت بپوشی

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
عزیزم دارم ازتی وی حرم امام رضا رومیبینم مناجات شعبانیه گوش میدم .الان برات دعا کردم خوب خوب بشی&nbs ...

میشه برای سلامتی بیمار ما هم دعا کنید ؟

۷۰% ریه ش درگیر شده تو آی سی یو هست بچه ۴ ساله داره

منم به نیت سلامتی و حاجت قلبیتون براتون حمد میخونم  

آخ آخ منم پری شب گوش کردم ازخداامام رضاسلامتی پدرم خواستم خداشکرجواب گرفتم😔😔😔التماس دعاعزیزم شبکه ۳قطع شده الان گفتی زدم دیدم قطع ...شوهرم دستکاری کرده ..

خوشبحالت که میشنویی برام دعاکن

اگرخدابخواهدمیشود....✨❤️🧿

ببین تااااااا مینونی اب و مایعات بخور.روزی چند بار اب و نمک قرقره کن.اب جلوی التهاب ریه رو میگیره .اصلنم نترس.قرص زینک و یونی زینک و ویتامین سی بخور دم کرده ی اویشن و پونه.و سوپ و مایعات گرم.خودتو گرم نگه دار گرما اجازه نمیده ویروس توثیر بشه انشالله خیلی زوووود خوب میشی 

شما فكر كنيد بيمارستان لبافي نژاد بستري شدم بهترين درمان دارو گرفتم ولي روي پا نمي تونم وايسم

بیمارستانی عزیزم؟ 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
برو دکتر امپولو سرم بزن من تا عصری فکر میکردم دارم میمیرم بچم بی مادر میشه رفتم یه سرم و ۶ تا امپول ...

ای بخور مایعات زیاد بخور تا میتونی بخور مایعات جلوی التهاب ریه رو میگیره و نمک تند تند قرقره کن