2777
2789
عنوان

شما که مسلمونی، شما که پاکی بیا به من بگو چرا من دعام مستجاب نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 232 پست
سرچ کن تمام علتاش تو نت هست

گشتم اما من کار بدی نکردم که ربطش بدم به اون

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعام کن توروخدا

حتما💜💜شماهم واسه من دعا کن💛

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
چله آیت الله حق شناس گرفتی مراقبه ام داشتی تو اون مدت؟ کلا موقع دعاهات مراقبه داشتی؟ 

اره عزیزم مراقبع داشتم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
من احمق می‌خوام وقتی این همه اصرار دارم بشه حتی اگر به صلاح نیست

تنها چیزی میتونم بهت بگم که به دادن و ندادنش ایمان داشته باش 

حالا با عارف شدنت یا مسلمون معمولی بودنت فقط بگو خدایا شکرت که دادی یا ندادی بازم شکرت 

می‌دونی فقط بگو خدایا تو باش دادن و ندادنت راضیم فقط خودشو بخواه و بس

اعتماد کن بهش

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
استارتر عزیزم من برای خدا بنده ی خوبی نیستم ولی برات صلوات فرستادم ان شاءالله هر چی از خدا میخوای ب ...

دورت بگردم

دلم گرم شد وسط گریه

گشتم اما من کار بدی نکردم که ربطش بدم به اون

پس نگشتی عزیزم.مستجاب نشدن دعا فقط بخاطر گناه نیست.

یا ممکنه به صلاحت نباشه که بعدا حکمتشو بفهمی،یا وقتش نشده،یا چیز بهتری برات قراره رقم بخوره،حتما برو سرچ کن علت مستجاب نشدن دعا بخون دقیق متوجه میشی

نگو اینجوری بلانسبت من حاجت زوری از خدا خواستم توی چنان هچلی افتادم که دست کشیدم و نیت عوض کردم&nb ...

ولی من با تمام رنجش میخوامش چون شرایطم اقتضا میکنه

حسودی به دوست داشتنه خدا قشنگترین حسودیه جانم 

آره من حسودم

چون اون با تمام وجودش بهم بدی کرد

بدی که به هر کی گفتم فقط نفرینش کرد

ولی اون هر روز خوشبخت تر میشه و من سیاه روز تر

رها تر

بیچاره تر

۳تا توحید خوندم برات  گناهامون معمولا مانع اجاتبه  شایدم حاجت روایی تو.ضربه ب کسی دیگست& ...

باور کن خسته ام خواهری

خیلی تنها و درمونده شدم

کم اوردم

نه دیگه حتما صلاح نمیدونه  شما هم به جا اینهمه اصرار سعی کن بنده ی مطیعی باشی  در آینده ...

اخه فقط خواسته ی دل من نیست

بحث ابروعه

بحث اینده است

دورت بگردم دلم گرم شد وسط گریه

خدا نکنه عزیزدلم 

قصد نصیحت ندارم ولی هیچوقت از خدا نا امید نشو 

من اینقدر آرزوهای دست نیافتنی داشتم ولی نا امید نشدم 

در خونه ی خدا نریم پس چیکار کنیم؟ 

ان شاءالله هر چی ازش میخوای بزودی بهت بده عزیزم

لای قران و باز کن شانسی قبلش ایه الکرسی و حمدو ۴ قول و قدر و بخون از خدا بخا راه رفع مشکلتو بهت نشون ...

حتما انجامش میدم