2777
2789
عنوان

شما که مسلمونی، شما که پاکی بیا به من بگو چرا من دعام مستجاب نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 232 پست
من مسلمونم  ولی پاک نیستم  ... کمی باز صبر کن ...

میترسم بمیرم قبلش انقدر صبوری کردم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
نارضایتی پدر ومادر ، بد خواستن برای بقیه، اینکه زبونت آلوده به گناه باشه(غیبت،فحش)،‌ یا به صلاحت نی ...

😭😭😭😭😭هیچکدوم خدا منو یادش رفته

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳تا توحید خوندم برات 

گناهامون معمولا مانع اجاتبه 

شایدم حاجت روایی تو.ضربه ب کسی دیگست 

موقع دعاهات قید کن خدایا خیر دنیا و اخرت وتمام بنده هات رو در حاجت روایی من قرار بده 

ده بار بخون چله حق شناس رو

چطوره وقتی ی وام از بانک میخوایم صد بار میریم و میایم ضامن و اشنا و....غر هم نمیزنیم و میگیم کلی مراجع دارن

داری میری محضر صاحب تمام جهان 

زیاد تر در بزن 

بیشتر برو 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
مسلمونیم  کامل نیست شاید کامل هم پاک نباشم  ولی فکر میکنم به جای اینهمه چله گرفتن ایمانت ...

نمیشه خدا با این همه اصرار بده خودم رو بهم بده؟

حکمت خداست ولی شاید دلیلش اینه به صلاحت نیست الان نمیفهمی  من خودم 18سالم بود از یکی خیل ...

شرایطم فرق داره جان

فرق داره 

من باید بیاد

میفهمی چی میگم؟

نمیشه خدا با این همه اصرار بده خودم رو بهم بده؟

لای قران و باز کن شانسی قبلش ایه الکرسی و حمدو ۴ قول و قدر و بخون از خدا بخا راه رفع مشکلتو بهت نشون بده هر صفحه ای ک اومد معنیشو بخون 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
عزیزم خدا اگه بدونه چیزی به صلاحته حتما بهت میده و شاید هم یک امتحانه الهی هست تا ایمانت مهک زده بشه ...

دعام کن توروخدا

باز تو تلاشتو کردی،من چی بگم که چون مستجاب نشده دیگه دعا هم نمیکنم،کلا ازش دست کشیدم.

منم حالا بعد این همه تلاش فقط قهر کردم

با کسی قهری؟؟ دل شکوندی؟؟

دل شکوندم ولی بارها از طرف خواستم ببخشم

و بارها توبه کردم 

خدا اگه میخاست ب مسلمون و عیر مسلمون نگاه کنه برا اجابت ک الان باید همه از ریشه خشکیده میشدن.صلاح خداست

شاید ۱۰ سال دیگه شکر کنی واسه اتفاقی ک برات نیقتاد گرچه اصرار داشتی

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
من احمق می‌خوام وقتی این همه اصرار دارم بشه حتی اگر به صلاح نیست

یه زنو شوهری بود که از دار دنیا فقط ۱ گاو داشتن که تمام خرج زندگیشون رو از اون درمیاوردن  

یه روز پیامبر(ص) میره خونه اون زنو شوهر 

مرده به پیامبر(ص) میگه : ای نبی خدا لطفا برای ما دعا کن !

پیامبر(ص) قبول میکنه و براشون دعا میکنه 

چند وقت بعد گاو مرد میمیره...

از پیامبر (ص)میپرسن: مگه شما برای اون زنو مرد دعا نکردید؟ اونا که تمام منبع درآمد شون رو از دست دادن !!!

ایشون میفرمایند: وقتی دعا میکردم خدا گفت میخواد زن اون مرد رو از دنیا ببره و بعدش اون مرد کلا از زندگی نا امید میشه... !

من هم دعا کردم که به جای اون زن ،گاوشون بمیره اگه کار کنند میتونن بازم گاو بخرن اما اگه زنش میمرد نمیتونست هیچ وقت اونو به دست بیاره !

اصلا حاضری به خاطر بر اورده شدن خواستت یکی از عزیزترین فردهای زندگیت رو از دست بدی؟؟

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
دعا برای تلقینه نه برای براورده شدن مبخای براورد شه تلاش کن براش

خیلی تلاش کردم

فکر نکن من نشستم و دعا کردم

من دوییدم و نشد

میدونی یه چیزی هست به اسم سنگ دلی

جبر روزگار

میدونی چی میگم؟!