2777
2789
عنوان

جاری دلسوز یا....؟

452 بازدید | 15 پست

یه جاری دارم از اول وضع مالی باباش خیلی اوکی،همین الآنم کلی ارث بهش میرسه و فلان

من بابام نداره،روزیکه خواستم ازدواج کنم ،به شوهرم گفته بود از نظر بقیه تو حیفی.که اینو بگی .(خیلی دلم شکست خیلی......

من و شوهرم جفتمون پرستاریم و عزت نفس داریم عوض هیچی که نداریم ولی ایشون تحصیلاتش نه در حد ما و خونه دار هستن...

امشب سه بار پشت سر هم گفت اینایی که درس میخونن و به جایی میرسن هم نمیتونن دیگه خونه و زندگی بخرن،از بس گرونی شده و فلان

حس میکنم از روی حسادت داره میگه،نمیدونم شایدم دارم بد قضاوتش میکنم ،ولی چیزی که امشب اذیتم می‌کنه اینه که چرا جوابی بهش ندادم،چرا هیچی نگفتم نمی‌دونم یه بغض عجیبی دارم ته گلوم.اخه این فخرفروشیا واسه چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر حساسي

بنده خدا مخاطبش شما نبودي كه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

ولش کن پول درسته الان حرف اولو میزنه ولی درک و شعور بالا ی چیز دیگه است.مثل جاریه من چیزی حالیش نیست 

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

ب نظرم منظورش این بوده جوونا بااین همه سختی تو این وضعیت بداقتصادی دارن سختی میکشن و واقعا ب نظرم درسته

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

مهم نباشه واستون.سلاح ایشون اموالی که ازیکی دیگه بهش میرسه نه دسترنج خودش.شماهرچیزی حتی کم داشته باشی اززحمت خودته

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

عزیز دلم

بهتره همیشه یه حرفی تو آستین نگه داری و وقت و جای مناسب بگی قربونت برم

ایرادی ندارد که همون لحظه جواب ندادی

شاید شاید همینطوری گفته... آخه واقعا گرونیه

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....

حتما تا زه ازدواج کردی

کم کم یاد میگیری که حرفاشون برات مهم نباشه

عزیز دلم سعی حال دل خودت و همسرت خوب باشه خوشبختی و خوشحالی به پول نیست عزیز دلم حال خودت رو بد نکن

البته شاید واقعا بی هوا حرف زده من یاد گرفتم خیلی حرف های منظور دار اطرافیان رو نشنوم  این بهتره طرف مقابل بیشتر ضایع میشه خیلی به دل نگیر