2777
2789
عنوان

قرمزی روی پلک و پیشانی نوزاد دختر

681 بازدید | 9 پست

بچه ها راسته که هر نوزادی که روی پلک و پیشانی وپشت سرش لک قرمز داشته باشه پوستش در نهایت سبزه مایل به سیاه میشه کسی تجربه داره میخوام ببینم واقعا کسایی که نوزادشون این مورد رو داشت سبزه شد پوستشون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه سبزه بده؟ خیلی بانمک میشه دخترت، تو فکر این چیزا نباش

نههه خودم هم سبزه ام ولی دوست دارم دخترم سفید پوست باشه پسرم سبزه است برا لباس پوشیدنش دیوانه میشم باید ۲۰رنگ عوض کنم تا یکیش به پوستش بیاد

نمیدونم راسته یا نه اما دخترمن رو پیشونیش داره بعضی وقتا نمایان میشه و سبزه هس البته نه تیره سبزه ملایم هس ۱۸ ماهشه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

نههه خودم هم سبزه ام ولی دوست دارم دخترم سفید پوست باشه پسرم سبزه است برا لباس پوشیدنش دیوانه میشم ب ...

آخی عزیییییزم، ولی من از یه روانشناس شنیدم که میگفت هیچوقت درگیر ظاهر بچتون نباشید، هرجوری که هست فوق‌العاده خواستی باشه براتون و اصلا درمورد ظاهرش نه حرف بزنید نه بذارید کسی نظر بده

پشت گردنش هم داشت؟

نه فقط پیشونیش البته بین دو ابروش 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی