2777
2789

قدش چند سانته؟

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

ارا کمه 

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن تولدش ۱۸۰۰بود

بهداشت چی میگ؟

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   
۶۵

کتاب تغذیه کودک ۶ تا ۱۲ ماه رو از دارو خونه بخر هم مطالب خوب داره هم ی عالمه دستور غذا

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
بهداشت چی میگ؟ بچه من تولد ۳۳۰۰بود چهارماهگی ۷۴۰۰

میگه نسبت بچه هایی که وزن تولدشون عادی بوده کم داره ولی رشدش خوب بوده یکی دوماهی که به غذا افتاده خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم دوست دارم همه چی زیاد بخوره ولی خیلی کم میخوره

میگه نسبت بچه هایی که وزن تولدشون عادی بوده کم داره ولی رشدش خوب بوده یکی دوماهی که به غذا افتاده خی ...

پسر منم کم میخوره ولی شیر خشکیه 

پای مرغ بگیر عصارشو بریز تو سوپ بده یا اب قلم ...

میگه نسبت بچه هایی که وزن تولدشون عادی بوده کم داره ولی رشدش خوب بوده یکی دوماهی که به غذا افتاده خی ...

دکتر دخترم میگه ی صبحانه ی میان وعده ی نهار ی میان وعده و ی شام باید بدیم من ی روز در میون آب گوشت و آب مرغ میدم واسه صبحانه حریره بادام فرنی و زرده تخم مرغ هر روز یکیش تو سوپشم سیب زمینی هویج و کدو و برنج و لوبیا سبز البته ن همش ولی اینارو استفاده میکنم البته گوشت و مرغم میکس شده می ریزم بچم ۶ ماهس من،هر هفته ی بارم آب قلم ،میان وعده سیب یا موز میدم یا از صبحانش اگه مونده باشه

اتفاقا پای مرغ زیاد میدم. تو روز چند وعده بخوره خوبه؟

من اینجوری میدم هر وقت گشنش میشه اولش غذاشو میدم اگ نخوره گولش میزنم مثلا دندونکو میبرم سمت دهنش دهنشو باز میکنه غذارو میریزم تو حلقش😁بعدغذا یکمم شیر میدم 

روزی سه یا چهار وعده بده البته پسرمن ۶ماه و نیمه 

من اینجوری میدم هر وقت گشنش میشه اولش غذاشو میدم اگ نخوره گولش میزنم مثلا دندونکو میبرم سمت دهنش دهن ...

دکتر دختر من گفت اول شیر مادر بعد غذا بدیم منم همینجوری گولش میزنم😂مال من ۲۶/۶دنیا اومد شما کی؟