2777
2789
دکتر دختر من گفت اول شیر مادر بعد غذا بدیم منم همینجوری گولش میزنم😂مال من ۲۶/۶دنیا اومد شما کی؟

خدا حفظش کنه😁 پسر من۴مهر بدنیا اومده 

دکتر گفت اول شیر؟خب شیر بخوره سیر میشه دیگ غذا نمیخوره ک 

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   
خدا حفظش کنه😁 پسر من۴مهر بدنیا اومده  دکتر گفت اول شیر؟خب شیر بخوره سیر میشه دیگ غذا نمیخوره ...

ن گفت بچه ها فعلا باید مزاجشون ب غذا عادت کنه و ۹۰ درصد انرژیشون از شیر مادر تا ۱۰ ماهگی من همینجوری میدم اول شیر بعد نیم ساعت اینا وقتی حال جفتمون خوبه غذا ،تازه گفت غلظت غذاشون باید مثل شیر مادر باشه و چرب یا با کره یا روغن زیتون من بچم حساسیت ل لبنیات داره روغن زیتون میدم.

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا حفظش کنه😁 پسر من۴مهر بدنیا اومده  دکتر گفت اول شیر؟خب شیر بخوره سیر میشه دیگ غذا نمیخوره ...

خدا پسر شمارم حفظ کنه امضات بدجور کنجکاویم رو برانگیخته یکم توضیح میدی منظورت درون خودته یا ادمای دور و برت؟

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
ن گفت بچه ها فعلا باید مزاجشون ب غذا عادت کنه و ۹۰ درصد انرژیشون از شیر مادر تا ۱۰ ماهگی من همینجوری ...

اها پسر منم حساسیت داره 

قرار بود پیش دکترش ببرم برنامه غذاییبده 

نشد 

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   
خدا پسر شمارم حفظ کنه امضات بدجور کنجکاویم رو برانگیخته یکم توضیح میدی منظورت درون خودته یا ادمای دو ...

قربونت 

درون خودم عزیزم

قربونت  درون خودم عزیزم

چرا؟تناقض با خودت داری؟یا احساس میکنی چند شخصیتی هستی؟اگه دوست داری بگو.

من کلاس تغذیه گذاشت دکتر دخترم اگه سوالی داشتی در خدمتم درخواست دوستی بده

چرا؟تناقض با خودت داری؟یا احساس میکنی چند شخصیتی هستی؟اگه دوست داری بگو. من کلاس تغذیه گذاشت دکتر د ...

هیچکدوم 

حال دلمـ خوب نیست توی زندگیم یه کمبود هایی دارم  فقط تظاهر ب خوشبختی میکنم 

درخواست دادم قبول کن ❤