2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97493 بازدید | 882 پست
خرج زندگی با اقاست تو اروپام اوضاع همینه، خانوم شاغل خرج خودشو در میره همین قرار نیست خرج مرد و خو ...

زنی که سرکار میره مثل زن خونه‌دار نه وقت داره نه حال و حوصله ...پس نیاز داره اقا هم کمکش کنه تو کارهای خونه...بناربراین آقا هم توقع داره زن از حقوقش واسه خونه خرج کنه و زندگی مشتر ک یعنی همین نه اینکه پولهاشون رو قایم کنن از هم...در غیر این صورت بهم اعتماد ندارن و زندگیشون نرمال نیست چون شرط اساسی زندگی زناشویی اعتماد و بعد احترامه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرج زندگی با اقاست تو اروپام اوضاع همینه، خانوم شاغل خرج خودشو در میره همین قرار نیست خرج مرد و خو ...

تو اروپا همه چی اشتراکیه تو ایرانه که فقط زنها میگن شوهر کردم که وسمه کنم نه این که وصله کنم😅و پولی هم که درمیاره خاله خانباجی ها سفارش میکنن که واسه خودت نگه دار...اما شوهری که تو فکر تلکه زن هست از اساس مشکل داره کلا خانم تو انتخابش اشتباه کرده

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
شما مدافع حقوق مردان هستی؟!

مدافع برابری هستم و نقض قوانین ضد زن که اول باید از خودمون شروع بشه شامل مهریه و نفقه و ...که باعث شده مردها سوارمون بشن

الله اکبر ؛ 

تو نی نی سایت فقط مشت و لغد / لگد !؟ تلفظ صحیحش چیه !؟ خلاصه فقط جنگ و دعوا و طلاق و خیانت میبینیم ! دچار بحران روحی شدم !

سلام ؛ کاربر آقا هستم ؛ هذف آشنایی با روحیات بانوان سرزمینم ایران هست.
زنی که سرکار میره مثل زن خونه‌دار نه وقت داره نه حال و حوصله ...پس نیاز داره اقا هم کمکش کنه تو کاره ...

حالا بگو  خانم همه پولشو  پس انداز کنه که چی بشه انگار قراره هزار سال عمر کنیم ...فقط یه ارث قلمبه میرسه به وراث ...

زن هم خرج کنه واسه زندگی خوبه ...زندگی خودشه 

یه بار جاریم زد وسط پای شوهرش تا نیم ساعت به خودش پیچید ولی بعدش اومد جاریمو چنان زد که من موندم😐

چجوری زدش😱😱😱

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

نه عزیز جان چرا خودکشی کنی ، ازش ی بار شکایت کن برو پزشک قانونی تا دفعه دیگه بخودش جرات نده دست بلند کنه کوتاه بیای بارها کتک خوردن ادامه داره ی دیه خوب براش میبرن اون وقت میترسه

نمیشه که زن ازوقت خونه وشوهروبچه بزنه بره سرکاربعدم همه حقوقش واسه خودش باشه انطوری به مردخیلی فشارمیاداگه مردی قبول کرده زن بره سرکاروباهاش همکاری میکنه زن هم نبایدسواستفاده کنه البته یه پس ا ندازبرای خودش بذاره امانه اینکه همه حقوقش واسه خودش باشه

نه عزیزم . خودکشی مال کساییکه که ضعیفن و نمیتونن از پس مشکلات بر بیان . این چه کاریه . قشنگ با هم دیگه صحبت کنید 

یه شام دعوتش کن توی خونه . حالا چون الان کروناعه خونه . شام‌خوشگل . سفره آرایی . بعد با هم دیگه مشکلتون رو حل کنین 

خودکشی یعنی چی ؟؟؟؟؟