2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97494 بازدید | 882 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکاکه  همش فکر میکنه من با بقیه مردا میخوام ارتباط بگیرم ، واقعا حیف از من که انقدر دوسش داشتم ...

اگه قبلش باهاش دوست بودی یکی از عوارضش اینه... معمولا درصد بالایی از دوستی های منجر به ازدواج بعدش شک و دو دلی دارن که نکنه با من بوده الان واسش راحته با افراد دیگری هم ارتباط بگیره! 

و اختلاف سنی زیاد هم باعث میشه بعضی آقایون فکر کنن زنشون که جوان تر هست و خودش داره پیر میشه و این افکار نابودشون میکنه! 

خب هر چیزی راهی داره عزیز! 

شما سعی کن توی رفتار و گفتارتون با آقایون تجدید نظر کنید! بله شما هیچ منظور بدی ندارید ولی طبق مسائلی که بالا گفتم... نباید گزک بدی دستش و حساس تر بشه... مثلا با مردای فامیل خشک و رسمی صحبت کن.. به شوخی هاشون نخند... آرایش غلیظ نکن میری بیرون... با تلفن پچ پچ حرف نزن... از مردای فامیل و پسر خاله و... تعریف نکن اصلاااااا. 

عزیز بر اساس تجربه و چیزهایی که از اطرافیان دیدم بهت میگم... سیاست داشته باش اگه زندگیتو دوست داری. 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
رودل نکنه یموقع

رو دل نکنی یعنی چی عزیزم؟

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
سلام.من هر دفعه زدتم دوبرابرشو خورد ،شکایت کردم،پای خانوادها اومد وسط،دیگه اینکارو نکرد ولی زمانی که ...

چی و دیر فهمید؟

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  
منم یه بار باشوهرم دعوام شد طبقه پایین مامانم ایناییم مامانم شنید میخواستم برم بالا خونه مامانم قهر ...

بنطرم خیلی اشتباه کردی امکان داشت این وسط حرمت مادرتون از بین بره

شکاکه  همش فکر میکنه من با بقیه مردا میخوام ارتباط بگیرم ، واقعا حیف از من که انقدر دوسش داشتم ...

شاید معتاد توهم میزنه ممکنم هست ارزش خودشا کمتر از تو می‌دونه یعنی فک می کنه برای تو کافی نیست فشار روانی روش به هر حال تو داری با یه آدم مریض زندگی می کنی یا درمانش کن یا تمومش کن

بگو تو اگه مرد خوبی بودی و عرضه داشتی معطل پول زنت نبودی ،طلاق بگیزی بهتره .

درآمد خودش ده برابر منه. جاری های من همه لنگ پول شوهراشونن اما چون من بهش رو نمیزنم واسه پول حرصش درمیاد  دلش میخواد فرمانروایی کنه. هرچند این کوچیکترین مشکلمونه

شوهر منم همه حقومو میگیره فقط ماهی صد با دویست بهم میده البته مدیریت پول دست اون بهتره همه چیزم برا خونه میگیره ولی مثلا هیچ وقت رستوران منو نمیبره هیچ وقت نمیریم یه شیر موز و شیرینی بخوریم دیگه چجور بشه  من میدونستم برا پولم اومده منو بگیره . ولی خواستگار نداشتم حالام چاره ای نیست زندگی میکنم. البته زبون یکم دراز هست و راحتم تو زنگیم ولی خب پولا دست اونه. 

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
منم یه بار باشوهرم دعوام شد طبقه پایین مامانم ایناییم مامانم شنید میخواستم برم بالا خونه مامانم قهر ...

ببین شوهرت خیلی مردونگی داره که به مامانت بی احترامی نکرده و سکوت کرده 

لطفا بیشتر از این آزارش نده دوستت داره به خاطر همون سکوت میکنه وگرنه صبرش تموم بشه اونم سکوت نمیکنه

اگه قبلش باهاش دوست بودی یکی از عوارضش اینه... معمولا درصد بالایی از دوستی های منجر به ازدواج بعدش ش ...

ما ۱۳ سال اختلاف سنی داریم  من خیلی جوون تر از اون بنظر میام. بخدا رفتارای من خیلی عادیه  اون مریضه

من همه درامدمو دادم شوهرم که خونه بسازیم چون کلی قسط داریم هم حقوق خودم و هم حقوق شوهرم کلا میره برا ...

ما هم هردو شاغلیم‌خب من میدونم همسرم ظرفیت و لیاقتشو داره کارتم کلا پیششه هرماه به اندازه نیازم واسه خرید شخصی بر میدارم بقیشم باهم برنامه ریزی میکنیم تا الان خوب پیشرفت کردیم خدارو شکر