2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97494 بازدید | 882 پست
خوب عزیزمیزنی میشینی مثل بچه گریه میکنه؟؟کوتاه میاد دیگه نزنه؟؟میترسه؟؟

خب خیلی کم شده .قلبنا خیلی دست بزن داشت .الان گاهی من خیلی خیلی عصبانی میشم میزنمش با حرص ،اون میخنده میگه بزنم که له میشی و حالت شوخی میگیره .انگار ترسیده که دیگه حرمتش شکسته بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵۷ کیلو .شوهرم ۱۱۰ کیلو و ۱۹۲ قد😑ولی بازم میزنم 

ناز شصتت نازگل جون با اون ضرب دستت

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  
ببین زور مرد بیشتره اون بخواد از خودش دفاع کنه با ی دستش حریفته ،،منطورم اینه کلا زدن خوب نیست

میدونم خوب نیست شوهر منم دست بزن نداره فقط یه بار که اونم مقصر خودم بودم چون فوق العاده از دست بزن بدش میاد ولی من با لیوان کوبیدم تو سرش اونم بلند شد با مشت منو زد ولی منم زدمش 

اره خب .بستگی هم داره همه مثل هم نیستن  ولی من شوهرم دست بزن داره منم کاری از دستم برنمیاد دیگ ...

منم یه بار باشوهرم دعوام شد طبقه پایین مامانم ایناییم مامانم شنید میخواستم برم بالا خونه مامانم قهر نمیزاشت جیغ میزدم الکی که داره کتکم میزنه هی میگفتم ولم کن حالا دستمو گرفته بود التماس میکرد نرم  مامانم زود اومد پایین منم وسط در اتاق بچه هام بودم اون دستمو میکشید مامانم میکشید داشتم اون وسط نصف میشدم میگفت نمیزارم بیاد قهر مامانمم میگفت ولش کن بیاد پیش خودم اخرش اون زورش ازمامانم بیشتر بود منو کشید پرت شدم خوردم به دیوار اتاق مامانم وایساد جلوش یه سیلی ازون ابدارو جوندارا زد توصورتش من از اون طرف چشمم پر اب شد گفت بار اخرت باشه اذیتش میکنی الان که خورد به دیوار اگه چیزیش میشد چیکار میکردی ازدستم می کشتمت از اون موقع دیگه دلو جرات اینو نداره چیزی بگه اگه باهم بحثمون بشه دوکلمه میگه ساکت میشه ولی من تا اخرش میرم میزارمش سر جاش بعد قهر میکنه بعد دوروز خودش دباره میاد می حرفه

من همه درامدمو دادم شوهرم که خونه بسازیم چون کلی قسط داریم هم حقوق خودم و هم حقوق شوهرم کلا میره برا قسط به نظرم خوبه کمک شوهرت کنی چون پیشرفت میکنی 

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱

تو۱۵دیقه رفت پربازدید😐😐

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    

زنان ۶۶٪ از کار را در جهان انجام داده و ۵۰٪ غذای جهان را تولید می‌کنند، اما تنها ۱۰٪ درآمد و ۱٪ دارایی جهان سهم آنان است.

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نمیخواد خودتو بکشی

یه قرونم بهش نده ازشم پول بگیر تازه

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم