2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97494 بازدید | 882 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این چند ماه متوجه نشدی عمده اختلاف و تنش سر چیه؟ اگه بتونید دلیل اختلاف رو پیدا کنید لااقل از برو ...

شکاکه  همش فکر میکنه من با بقیه مردا میخوام ارتباط بگیرم ، واقعا حیف از من که انقدر دوسش داشتم ، انقدر به من تهمت زده و کتک خوردم دیگه حالم از زندگیم داره بهم میخوره، هر مهمونی که بریم بعدش تا یک هفته دعوا داریم ، میگه تو با فلانی اینجوری حرف بدی این برخورد و کردی ، درحالیکه من جز اون هیچکسو نمیخواستم.  واقعا خسته شدم

من منظورم اون خانم هایی که میگن زدیم دیگه مارو نزد 

ن بابا اینجوری نیس .ولی میدونی چیه 

یان جور مردا میترسن که زنشون ازشون حساب نبره .میترسن اگه بازم بزنن ابهتشون از بین برا .از اینکه زن هیچی برا از دست دادن نداشته باشن میترسن