2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97491 بازدید | 882 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا صبح برو کلانتری شکایت کن میفرستنت پزشکی قانونی اونجا وقتی کل حقوق و پس اندازشو داد دیه چشمت حساب کار دستش میاد

جدی میگم وقتی این سری زد سری بعد بدتر میزنه باید ازش زهرچشم بگیری

توی این تاپیک از یه چیزی خیلی توی نظرات تعجب کردم اون هم خانم‌هایی که کل حقوقشون رو‌میدن به همسر بدون اینکه توی دارایی ها و تصمیمات اقتصادی شریک باشند 

حداقل اگر قراره حقوقتون رو بدید شرط بذارید که باید نصف دارایی به نامتون باشه 

belfijoon هستم                                                                 
[QUOTE=185073251]خواهر من ماشین شوهرشو سوار میشه شوهرش پیاده میره سرکار .   البته ادارش   ...

توضیحات : 

در مورد همزه ء : 

کلمه ی ( ئ ابجدش ۱ است نه ۱۰ مثلا مائده ابجد کبیرش ۵۱ است نه ۶۰ و ابجد صغیرش ۱۵ است نه ۱۶ ) 

و یا کلمات گ ، پ ، ژ ، چ که در حروف ابجد وجود ندارند را حساب نمی کنیم مثلا پری میش ری ابجد کبیرش  ۲۰۰+ ۱۰= ۲۱۰ و ابجد صغیرش ۸+۲=۱۰ ، گلچهره میشه لهره  ، پدرام میشه درام ، 

البته بعضی ها میگویند جای گ ک ، جای پ ب ، جای ژ ز ، جای چ ج میگذاریم ؛ شما برای اسم پری یکبار بری حساب کنید یک بار ری ببینید کدام به واقعیت نزدیکتر است طی ۵ سال تجربه و حساب کردن دور و اطرافیانی که گ چ پ ژ در اسمشان بود دانستم جایشان ۰ بگذاری درست تر در میاید 

در مورد الف زیبایی مثل ابوالفضل کلمه چهارم را حذف کنید بشه : ابولفضل ، ام البنین میشه ام لبنین .

یا اسم های صغری ، کبری ، حسنی ، مجتبی ، مرتضی ، مصطفی را  صغرا ،  کبرا ، حسنا ، مجتبا ، مرتضا ، مصطفا حساب کنید . 

توضیحات :  در مورد همزه ء :  کلمه ی ( ئ ابجدش ۱ است نه ۱۰ مثلا مائده ابجد کبیرش ۵۱ است ن ...

البته شاید در مورد متاهل ها دیر شده باشه ولی مجردا  سایت ( اهورا مشکان نی ریز فارس " نوشته شده در تاریخ ۲۰ اسفند ۱۳۸۹ " ) را جدی بگیرند 

برومشقاتو بنویس بچ میگم مامانت دعوات بده هااا

خدابیامرزه مادرمو، اونم خیلی کتک خورد، ولی یچیزیو بذار بت بگم اگه واقعا شاهد کتک خوردن مادرت بودی و لذت بردی بیمار روانی به شدت خطرناکی هستی، برا تفریح بت جواب میدادم ولی دیگه از تفریح خارج شد، حالم ازت داره بهم میخوره

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
یعنی اگر درآمد نداشت کسی بمونه  که با مشت بزنه تو چشمش؟!

راست میگه دوستمون زن شاغل رو تو هوا میقاپن . سیلی هم نه ها مشت کوبیده بیشرف . مطمئنا به خاطر شاغل بودنت اومده جلو ، فردای روز حامله میشی هی فرزند دختر به دنیا میاری ، مرد زنشو دوست نداشته باشه بهشون دختر میشه . 

البته ممکنه زنشو دوست داشته باشه ولی اگه زن عاشق تر از مرد باشه بچشون دختر میشه . 

( مرد عاشق تر باشه بچشون پسر میشه یعنی آب عشق ( منی )زن زودتر بیاد بچشون دختر میشه ، آب مرد زودتر بیاد بچشون پسر میشه چون آب مرد طبعش خیلی گرمه و محیط رحمو گرم میکنه و بچه پسر میشه ، آب زن طبعش سرده و محیط رحمو خنک میکنه و بچه دختر میشه ‌. 

پس آیا نمیتوان نتیجه گرفت که آب عشق ( منی ) هر کسی زودتر بیرون بجهد او عاشق تر است ‌

موقعی وظایف یه زن رو بلد نیستی و فرق یه خانم و پسرک رو نمیدونی لطفا زیپو بکش اشتباه خودتو انکار نکن& ...

حداقل عکس پروفایلتو عوض کن. چون صاحب پروفایلت ظلم قبول نمی کنه  هیچوقت و برای کتابی قیام می کنه که توش نوشته و عاشروهن بالمعروف یعنی با زنان به نیکی رفتار کنید

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄