2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97491 بازدید | 882 پست
چهارتا ریچارد بارش میکردی سر جاش بشینه بگو هروقت مادرت پسندازشو به تو داد بعد منم حقوقمو به تو میدم ...

لیچار عزیزم

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحت هیچ شرایطی هیچ کس تاکید میکنم "هیچکس حق این رو نداره دست روی یه خانم بلند کنه چه معنی داره این کار؟ انقدر باهاش کم حرف بزن و خودتو سرگرم کن بفهمه کار اشتباهی کرده و اومد سمتت ازش قول و تعهد بگیر

لعنت به این طور مردای بی غیرت

توف تو ذاتشون

منم متاسفانه خیلی از خانومارو دیدم ک بخاطر کار کردن شوهراشون پرو یا تنبل میشن یا خرج خونه نمیدن

به نظرم باید بشینی باهاش حرف بزنی منطقی بگی یک قرون از پول من برای خونه خرج نمیشه فقط برای خودم خرج میشه

منم سه ساله دارم جر میخورم کار میکنم ی ماشین خریدم چون شوهرم ماشین نداره دوتایی سوار میشیم یعنی هر و ...

خواهر من ماشین شوهرشو سوار میشه شوهرش پیاده میره سرکار . 

مهم انسان بودن 

وقتی به حقوقت چشم داشت داره یک ریال هم نشونش نده ، پس انداز کن برای خودت 

با پول خودت مایحتاج زندگی نخر مثل پوشاک و لوازم منزل و مواد غذایی ، چون برات وظیفه میشه 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است