الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جاری من بخاطر عفونت از از ماه ۶ تو بیمارستان بستری شد آخرم بچش ۸ ماه به دنیا اومد
زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ... خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی
سلام گلم منم ۱۶هفته هستم وتو ازمایش۸هفته ایم عفونت داشتم الان دکتر بهم گفت اگه خاستی مصرف کن
بهم شیاف واژینال داد به شما چی داد؟؟؟
ولی استفاده کردم بشتر کمردرد گرفتم دیگه قطعش کردم
من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
عفونت مگه تو آزمایش مشخص میشه؟ عفونت ادراری نه ها.. عفونت زنانه من شک دارم داشته باشم اصلا ف ...
اره عفونت زنانه رو میگم
بخاطر اینکه تکرر ادرار زیاد داشتم همراه با درد مثانه بخصوص اگه یکم دیر تخلیه کنم.
درد در مثانه بخصوص بعداز نزدیکی
ولی ترشحات بدبو وتغییر رنگ ندارم خدا روشکر
من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
عزیزم به نظرم یه دکتر زنان خوب برو عفونت خوب میشه من خودم پیش خانم دکتر الهام پورمطرود تو سعادت اباده خواستی می تونم شمارشو بهت بدم چون عفونت تو بارداری خطرناکه