2777
2789
عنوان

عفونت در بارداری

131 بازدید | 15 پست

شک دارم عفونت دارم 19 هفته هستم دکتر معاینه نکرد ولی گفتم داروها رو نوشت.. 

پیش دکتر دیگه برم یا داروهاشو بخورم؟ دکتر دیگه معاینه میکنه یا تو بارداری معاینه نمیکنن کلا؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت ادرار تو بارداری خیلی بده 

جاری من بخاطر عفونت از از ماه ۶ تو بیمارستان بستری شد آخرم بچش ۸ ماه به دنیا اومد 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

سلام گلم منم ۱۶هفته هستم وتو ازمایش۸هفته ایم عفونت داشتم الان دکتر بهم گفت اگه خاستی مصرف کن 

بهم شیاف واژینال داد به شما چی داد؟؟؟

ولی استفاده کردم بشتر کمردرد گرفتم دیگه قطعش کردم

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
سلام گلم منم ۱۶هفته هستم وتو ازمایش۸هفته ایم عفونت داشتم الان دکتر بهم گفت اگه خاستی مصرف کن  ...

عفونت مگه تو آزمایش مشخص میشه؟ 

عفونت ادراری نه ها.. عفونت زنانه

من شک دارم داشته باشم اصلا فقط تغییر رنگ ترشح احساس کردم یه کوچولو

عفونت مگه تو آزمایش مشخص میشه؟  عفونت ادراری نه ها.. عفونت زنانه من شک دارم داشته باشم اصلا ف ...

اره عفونت زنانه رو میگم 

بخاطر اینکه تکرر ادرار زیاد داشتم همراه با درد مثانه بخصوص اگه یکم دیر تخلیه کنم.

درد در مثانه بخصوص بعداز نزدیکی

ولی ترشحات بدبو وتغییر رنگ ندارم خدا روشکر

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
برای من مترونیدازل و همون پماد مخصوص عفونت نوشت 

برا منم شیاف مترونیدازول نوشت