2777
2789
عنوان

کرونای لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 41 پست
پسرم گلو درد داره و ابریزش بینی عطسه. سرفه نمیکنه. میترسم . لطفا علایم کرونا رو بگو

من همه چی داشتم به جز عطسه و آبریزش بینی 

گلوم خشک سرفه ی خشک بینی کیپ اصلا هم عطسه نمیزنم 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا استرس  نگیرید و سرم درمانی کنید ققط سرم تا از بدنتون بره بیرون

سرم درمانی چه طوری ؟؟؟ چه سرمی دکتر واستون مینوشت من امروز دکتر رفتم سرم نوشت واسم با ۴ تا آمپول تا سرمه وارد خونم شد من مردم دیگه به حدی بدنم لرزید 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
خدا بیامرزتش

ممنون خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

عزیزم بیماری ازتون همیشه به دور باشه

منم الان قرنطینه م

اما دکتر من سرم درمانی رو از روز اول شروع کرد

خیلی تاثیر داخل حالم و دردهام داشت خیلی

سعی کنید به خودتون برسید

خدا واسه هم حفظتون کنه واسه هم عزیزدلم🙏🏻🌻

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
سرم درمانی چه طوری ؟؟؟ چه سرمی دکتر واستون مینوشت من امروز دکتر رفتم سرم نوشت واسم با ۴ تا آمپول تا ...

من شب سوم رفتم دکتر برام سروم نوشت و چهار پنج تا امپول تقویتی توش ریخت ، اینو که زدم خیلی خوب شدم ، اب رو اتیش بود برام

لطف مکرر ، حق مسلم میشود 😌😏
چ جوری هفتاد یا هشتاد درصد درگیری ریه تو خونه فقط سرم زدین.معمولا مدام باید انتی بیوتیک بگیره طرف.حا ...

ما همون اول دکتر رفته بودیم و داروهاشو که ناپروکسن و هیدروکسیه شروع کرده بودیم  و فک میکردیم دیگه خوب شدیم که یهو مارو انداخت و وقتی دکتر اومد خونه چون نمیتونستیم تکون بخوریم از جامون وقتی سرم میزد توش خیلی امپول میزد و هر سرم تقریبا هفت تا هشت ساعت طول میکشید تاتموم بشه چون میگفت مثله یه شوک به بدنتون و هر امپولی که فکرشو بکنید میزد تو سرم برامون البته میگفت خدا بهتوم رحم کرده زود متوجه شدید خیلیا نمی فهمن و اکسیژن خیلی میاد مایین و اینکه ما اصلا سرفه و تنگی نفس نداشتیم فقط سردرد و سر گیجه گرفتیم قتی اومد پایین اکسیژنمون