2777
2789
عنوان

کرونای لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن دستگاه هاش خیلی گرونه راسته؟

خیلی کم پیدا میشه چون الان خیلی زیاده به ما میگفتن سریع نرید بیمارستانا پر میشه و دیگه جایی بستریتون نمیکنن یکی از دوستان میگفت تو بیمارستان امام حسین دیگه جا نیست مریض قبول نمیکنن جا ندارن

ما همون اول دکتر رفته بودیم و داروهاشو که ناپروکسن و هیدروکسیه شروع کرده بودیم  و فک میکردیم دی ...

خدارو شکر عزیزم ک ب خیر گذشت

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

واااااای عزیزم  مشکل کلیه نداری؟خدای نکرده

نه کلیه هام سالمه بزن تو نت هم میاد یکی از عوارض کروناس که واسه همه نشون نمیده ولی دست و پام عین بادکنک شده دلم داره میترکه از ترس پاهام روشون کهیر زده امروزم دکتر بودم گفت احتمالا خونت عفونت کرده

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
میشه یکم توضیح بدید،  اگه کرونا گرفتیم دکتر سرم میده؟  یا خودمون بریم بگیریم؟  سرم چی ...

همه جا نمیدن به ما یکی از آشنایان گفت و اینکه قط بخورید انواع دمنوش اب هویج و اب سیب روزی دو سه لیوان ای پرتقال دمنوش شیرسن بیان حتما بخورید برای ریه دمنوش کندر و اویشن و لیمو و عسل هر چی که میل دارید غذاهای سبک و ابکی 

اشتها به شدت کم میشه من ده کیلو کم کردم تو همون چن روز ولی الان به زور میخورم چون دکتر گفت فقط بخورید حتی شده ریز ریز

ما همون اول دکتر رفته بودیم و داروهاشو که ناپروکسن و هیدروکسیه شروع کرده بودیم  و فک میکردیم دی ...

آره بابا به دکتررفتن به موقع یا نرفتنش نیست   چه بسا همون داروهاییکه پزشکا می دن  خودش زمینه روبرای شدت بیماری ودرگیری ریه فراهم کنه که بعدا مشخص بشه   چون پزشکای متبحر دائما می گن  آنتی بیوتیک درزمان کرونا مصرف نکنید که سرکوب کننده سیستم ایمنیه   ولی ازاونور پزشکا اکثرا آنتی بیوتیک می نویسند برای کرونا

نه کلیه هام سالمه بزن تو نت هم میاد یکی از عوارض کروناس که واسه همه نشون نمیده ولی دست و پام عین باد ...

هر عوارضی میده من و همسرم دندون درد شدید گرفته بودیم اولش دوستم سنگ کلیه و یکی دیگه از دوستانم قلب درد میگن هرجای بدن مشکلی داشته باشه نمودار میشه بعدش که خوب شدید برید دنباله دردایی که تو کرونا گرفتید

هر عوارضی میده من و همسرم دندون درد شدید گرفته بودیم اولش دوستم سنگ کلیه و یکی دیگه از دوستانم قلب د ...

آره واقعا  این ویروس ساختارش طوریه که دقیقا به هرجائی از بدن که ضعف داشته باشه حمله می کنه وتحت تاثیرقرار می ده