2777
2789
عنوان

کرونای لعنتی

364 بازدید | 41 پست

دوستان عزیز من تازه از کرونابرگشتم با یه بچه یک ساله و همسری که هشتاد درصد ریه اش درگیر شده بود 

فقط خدا بهمون رحم کرد و اینکه زود درمان شروع کنید هفته اول فقط به نگرانی برای دخترم و تبش گذشت اواخر هفته اول درگیری ریه خودم و اومدن اکسیژن خونم روی نود و تست ریه و درگیری هفتاد درصد که یهو حال همسرم بد شد و اکسیژن زیر هشتاد و شش هیچ کاری نمیتونستم بکنم وقتی دکتر اوردیم بالا سرش گفت فقط باید بیمارستان و به دستگاه وصل بشه خودمو یادم رفته بود و فقط گریه و نذر و نیاز

شروع کردیم به سرم درمانی برای آخرین درمان قبل انتقال به بیمارستان بعد چهر روز سرم درمانی و اکسیژن وصل کردن تو خونه خداروشکر الان بهتریم جفتمون اکسیژنمون اومده روی نود و سه اما هنوزم استراحت مطلقیم مجبور شدیم بچه رو بفرستیم خونه مادرم و فقط استراحت کنیم دوستان جدی بگیرید این مریضیه موذی یه چالشه بالا و پایین داره خوب صد یا بد مطلق از یه لحظه ات خبر نداری 

آدمها بیشترشون قدره همدیگرو نمیدونن!اونا فک میکنن که برای همیشه با هم هستند و همیشه همدیگر را دارند اما وقتی که فقط توی یک چشم بهم زدن همه چیز تغییر میکنه اونموقع میفهمیم که چقدر غافل بودیم تا هستیم قدره یکدیگر را بدانیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حالم بده دست و پام ورم کرده شدید دکتر گفت احتمالاعفونت خون دارم کرونایی هم هستم گفت از عوارض کروناهم میتونه باشه 

چیکار کنم خیلی استرس دارم اکسیژن خونمم امروز پایین بود

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚

ماهم امروز پدربزرگمو بخاطر کرونا ازدست دادیم.💔

انقد گریه کردم سرم داره متلاشی میشه

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

چ جوری هفتاد یا هشتاد درصد درگیری ریه تو خونه فقط سرم زدین.معمولا مدام باید انتی بیوتیک بگیره طرف.حالا خداروشکر ک بهترید.خاک تو سر اونایی ک مثل گاو میموننو جدی نمیگیرن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

منم حالم بده دست و پام ورم کرده شدید دکتر گفت احتمالاعفونت خون دارم کرونایی هم هستم گفت از عوارض کرو ...

اصلا استرس  نگیرید و سرم درمانی کنید ققط سرم تا از بدنتون بره بیرون