2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چوم

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

خیلی وقتا درست در نمیاد....بیشتر جن های بیکار و بی زنجیر میان که میتونید با سوال های خاص مچشون رو بگیرید...تا بفهمید دقیقا کی هست....

کاربر مرد هستم _ به دور از تفاوت ها به دنبال گفتگو و در میان گذاشتن تجربه ها و راهنمایی هاییم.
ولی میگن خطرناکه

کاملا.....این کار رو کاملا تجربه کردم....شاید 7 یا 8 بار.....فرد اصلی تا چند روز حالت تهوع میگیه....سر گیجه....لاغری....و بچه های کوچیک هم زیاد اذیت میشن....به هیچ عنوان نزدیکش نشید

کاربر مرد هستم _ به دور از تفاوت ها به دنبال گفتگو و در میان گذاشتن تجربه ها و راهنمایی هاییم.
واقعیت داره ولی هرکس نمیتونه انجام‌بده اونایی که میگن مدیوم هستن هم اکثرا چیزی‌که احضار میکنن‌روح نی ...

اره منم همینو میخوام بدونم اخه میگن اون روح نیست شیطان میاد😨

رانیمبرم

هن😐

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐