2777
2789
عنوان

مایع ازاد در ۵هفتگی بارداری کمککک

6510 بازدید | 30 پست

دوستان من دیروز رفتم برا ساک حاملگی ک سند گفت مایع ازاد داخل فضای لگنته دکتر گفت ممکنه یکی داخل رحم باشه و یکی خارج رحم یا آپاندیس باشه اما رفتم بیمارستان معاینه شدم علائم آپاندیس ندارم آزمایشم نرمال بود خیلی نگرانم چی کار کنم اون قدرم درد ندارم ک حدس ب زنن خارج رحم باشه میگن شاید کیست بوده ترکیده باشه

من دوبار خارج از رحم باردار شدم عزیزم اصلا تو سونوهام حرفی از مایع آزاد نبود الکی به خودت استرس نده

این قدر حالم بد بود دیشب میخواستن بستریم کنن گفتم ممکنه همزمان هم داخل رحم بارداری هم خارج رحم.درد خارج رحم چ جوریه؟من کنار تلفن گاهی ی درد گنگی داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم داشت خودش خوب شد 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

این قدر حالم بد بود دیشب میخواستن بستریم کنن گفتم ممکنه همزمان هم داخل رحم بارداری هم خارج رحم.درد خ ...

برا من که دردش وحشتناک بود یک سمت بدنم درد میکرد پای راستم درد شدیدی کرد کلا سمت راست رحمم یکسره در حال درد بود و دل میزد و کتف و سرشونه سمت راستم که جنین تو لوله راستم بوده 

لکه بینی قهوه ای هم داشتم 

برا من که دردش وحشتناک بود یک سمت بدنم درد میکرد پای راستم درد شدیدی کرد کلا سمت راست رحمم یکسره در ...

من درد خفیفی کنار تلفن دارم شدید نیس اونم احتمالا مال اون مایع ازاد احتمال اینم هست کیست تخمدان بوده ترکیده باشه

من ۳ تا فولی داشتم میگن ی ساک تو رحم تشکیل شده اما ممکنه یکی داخل رحم باشه بخاطر مایع ازادت 

گمون نکنم ربطی داشته باشه مایع ازاد ب خاطر فولیکوله ازاد شدس یا عفونت گاهی والا احتمال اینی ک تو میگی از نظر من وجود نداره ببر پیش دکتر خودت ببینه 

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین

ببین عزیزم یک نصیحت ازمن اصلا به خودت استرس نده استرس آدمو از پا درمیاره بنظرم خیلی زود رفتی برا سونو من سه بار سابقه سقط دارم دوبارش خارج از رحم یبار سقط خودبخودی درهمین حد بهت بگم که فقط و فقط به خدا توکل کن 

گمون نکنم ربطی داشته باشه مایع ازاد ب خاطر فولیکوله ازاد شدس یا عفونت گاهی والا احتمال اینی ک تو میگ ...

احتمالش یک نفر تو ۱۰۰۰نفره من خودم پرستار اما این قدر استرس بهم وارد کرد دیشب ک داشتم ضعف میکردم با دکتر جراحم حرف زدم گفت آن عمل بخوای بچه سقط میشه.فعلا احتمال آپاندیس رد شده احتمال ترکیدن کیست زیاده.اخه ی نیستم اون یکی تخمدان داره😐😶😐

درضمن من دودفعه ای که بهم گفتن خارج از رحمه زیربار عمل نرفتم و دو دفعه ش جنین کامل سقط میشه که دکترا باورشون نمیشه میگن تو بارداری خارج از رحم جنین کامل سقط نمیشه یا جذب میشه یا باعمل درمیارن

ببین عزیزم یک نصیحت ازمن اصلا به خودت استرس نده استرس آدمو از پا درمیاره بنظرم خیلی زود رفتی برا سون ...

من خودم شهریور پدرم فوت کرد منم ۲۳ هفته زایمان زودرس انجام دادم بچم نموند