2777
2789
عنوان

قهراومدم

554 بازدید | 58 پست

ده ساله ازدواج‌ کردم شوهرمم ادم بددلیه بیشتر وقتا هم به چیزای کوچیک و بزرگ گیر میده و میره رواعصابم خیلی دعواهاهم داشتیم ولی یکی دوسالی بود زیاد گیر نمیداد بهترشده بود.من چادریم ولی خیلی شیک میگردم و به ظاهرم اهمیت میدم..دیروز غروب بامامانم و خواهرم رفتیم پارک سرخیابون یکم بشینیم زنگ زد گف کجایی من اومدم خونه...پاشدیم رفتیم خونه در و بازکردم یه قیافه ای گرفته بود ولی نگف از بیرون بودنمم ناراحته.گف کشوی لوازم ارایشتو گشتم واریاسیون آبی و صورتی توش بوده کی رفتی خریدی.حالا باهم خریده بود عربده میزد که باهم نبودیم دروغگو خودت رفتی خریدی.گفتم اولا ک واریاسیون کاربردش و نمی دونی چیه من ک رنگ ابی و صورتی نزدم ب موهام بعدشم باهم بودیم خریدیم هی اون داد زد منم صدام رفت بالا.پاشدم زنگ بزنم مامانم بیاد مشکلمونو حل کنه پاشد پرید بهم چنتا زد پرتم کرد رومبل.گف....دهن مادرت و مادرم ک بخوان بیان دخالت کنن.کلی فوش داد ب مامانم.منم پاشدم اومدم خونه بابام.گف اگه بری به روح بابام نباید دیگه برگردی

میگن ک اشتباهمی....قشنگ ترین گناهمی....

الان ازدیروز نه زنگی زده نه پیامی.کمکم کنید اگه حالا هرموقع خواست بیاد دنبالم چیکارکنم و چی بگم ک دیگه انقد همش گیر نده بخداهستم..کمکم کنیییید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خواست تورو برگردونه یه مدت ناز کن بعد برگرد یه مدت هم بهش رو نده 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

ای خدا امان از مرد بد دل شوهر منم یه چیزی بخرم میگه کی برات خریده برای خودشم چیزی بخرم میگه پولشو از کجااورده بودی کلا مریضه حیف حیف خدا به دلت صبر بده

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
میفهمم ولی هیچ وقت عوض نمیشن شخصیتشون اینه 

یه مدت کم شده بود بازشروع کرده به یه چیزایی گیر میده باورکن بعضیاشو نمیفهمم اصلا چی داره میگه.عین دیوونه ها