2777
2789
عنوان

قهراومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینشون باعث میشه مانتونیم به چیزی اعتراض کنیم وبایدم همه چی و تحمل کنیم

خدای من چقد ماشبیهیم...من و خواهرم همه رفتارای شوهرامونو تحمل میکنیم چون جایی نداریم بریم.خونه مامانم چندتا کوچه بالاتره ولی ماهی یه بار میرم خونش.همش انرژی منفی هستن.از زمین و زمان و گرونی و بچه هاشون ناله میکنن بدتر دلم میگیره اونجا...برم خونشون قهر که دیگه واویلا.به خواهرم به مسخره همیشه میگم دست شوهرامون رو ماچ کنیم و یه لقمه نونشون رو بی منت بخوریم و بیخیال زندگی کنیم

اره شوهرمنم مثلا یه موقع اتفاقی از سرکار میاد من بامامانم دارم میرم خونه یهو مارو میبینه هیچ اتفاقی ...

مریضن حسادت دارن سادیسمی هستن کاریش نمیشه کرد الان برو اهمیت نده تحمل کن انشاالله خدا به دلت رحم کنه میفهمم قشنگ چی میگی خانواده ی من که میگن شوهرم خداست من بدم خدابزرگه قهر نکن عادی نشه براش بدتر اذیتت کنه

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
خدای من چقد ماشبیهیم...من و خواهرم همه رفتارای شوهرامونو تحمل میکنیم چون جایی نداریم بریم.خونه مامان ...

منم دقیقا الان از دیروز اینجام نمی تونم بشینم سر سفرشون..بابام دیشب میگه زنگ بزنید شام بیاد،،😳

میگن ک اشتباهمی....قشنگ ترین گناهمی....
مریضن حسادت دارن سادیسمی هستن کاریش نمیشه کرد الان برو اهمیت نده تحمل کن انشاالله خدا به دلت رحم کنه ...

به خاطر قسمی که خورده نه زنگ زده نه پیام.نمیدونم تاکی میخواد نیاد

به خاطر قسکی که خورده نه زنگ زده نه پیام.نمیدونم تاکی میخواد نیاد

اینجور ادما با زبون راحت رام میشن براش تایپ کن و گلایه کن با مهربونی بلاخره شوهرته توام که نمیخوای طلاق بگیری با دست پس بزن با پا پیش بکش کاراشو بگو بعد بگو من دوست دارم و فلانو اینا بعد که حرفاتونو زدید بگو بیاد دنبالت که توام ضایع نشی اون اومده باشه دنبالت

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
منم دقیقا الان از دیروز اینجام نمی تونم بشینم سر سفرشون..بابام دیشب میگه زنگ بزنید شام بیاد،،😳

میخوان تو رو زودتر رد کنن بری خونت....از طلاق و این چیزا هم میترسن...از حرف مردم...از خرج و مخارج...میدونم چی میگی.پس هیچوقت خونت رو تو دعوا ترک نکن.من هیچوقت از خونه نمیرم اگه دعوام بشه به شوهرم میگم اگه نمیتونی تو برو من جایی نمیرم.خونه خودمه هیچ جا هم نمیرم...حالا طبقه بالا مادرشوهرمم میشینم ها

میخوان تو رو زودتر رد کنن بری خونت....از طلاق و این چیزا هم میترسن...از حرف مردم...از خرج و مخارج... ...

آخه دست روم بلند کرد حس حقارت داشتم😔