2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از ختنه به روش حلقه!!!! کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 14903 بازدید | 46 پست
خونریزی که بریزه از اون ناحیه بده. دستمال بذاری دستمال پرخون بشه. مواظب باش نباید فشار بیاد اون قسمت ...

درد نداره انگار نمیدونی که چجوری شیطونی میکنه

نه اونجوری نیست ولی هروقت پوشکش رو وا میکنم به پوشکش مالیده شده خون

درستِ دیر بردم  ولی بخاطر این دیر بردم که پسرِ من تا اخرِ ۴ ماهگی دلدردا و گریه های وحشتناکی د ...

حق داشتی پس عزیزم بچه ها هزار تا دردسر دارن 

فقط سعی کن زیاد تکون نخوره الانم خودتو زیاد اذیت نکن اون پس فردا کلا یادش میره دردی که کشیده ما مادرا دلمون نازکه 

انشالله زود زخمش جوش میخوره 

باورت میشه به خدا اصلا یادم نیست برای پسرم چربش کردم یا نه کلا یادم رفته کاش مامانایی که تازه ختنه کردن راهنماییت کنن عزیزم‌

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داشتی پس عزیزم بچه ها هزار تا دردسر دارن  فقط سعی کن زیاد تکون نخوره الانم خودتو زیاد اذیت ...

آره واقعا فقط خدا سلامتشون کنه خدا حفظشون کنه ایشالله

مرسی عزیزم خدا بچه هاتون رو حفظ کنه

دعا کنید زودتر اوضاعش اوکی شه و حلقه به سلامت بیفته و خونریزی بند بیاد

آره واقعا فقط خدا سلامتشون کنه خدا حفظشون کنه ایشالله مرسی عزیزم خدا بچه هاتون رو حفظ کنه دعا کنید ...

انشالله عزیزم انشالله خدا پسر شما رو هم حفظ کنه 😍😘😘

نگران نباش راه درازی در پیش داری اینقدر بچه داری سخته 

به خدا اولین بار پسر من سرما خورد اینقدر پا به پاش گریه کردم الان یادم میاد خندم میگیره یعنی تازه به این تجربه رسیدم که بچه با سرما خوردن دور از جونش نمیمیره 😅

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

ختنه یعنی شکنجه،آسیب جسمی،آسیب روحی،نقص عضو. خواهشا ب عواقب و عوارضش فکر کنید،بعد این کارو انجام بدی ...

عزیزم هیچ مادری نمیخواد به بچش اسیب جسمی و روحی بزنه و شکنجه کنه! 

شما هنوز مادر نیستی که این جیزارو خوب درک کنی!

بچه ی من تو ۴ ماه دوبار التهاب گرفت اون قسمتش و دکار چندبار بهم توصیه کرد که زودتر ختنه اش کن قبل ابنکه عفونت ادراری بگیره !!!

پس لطفا توصیه ای نکن که از قبلش خبر نداری و حرفی نزن که واسه من تو این شرایط روحی واقعا مثل چاقو زدنِ!!!

انشالله عزیزم انشالله خدا پسر شما رو هم حفظ کنه 😍😘😘 نگران نباش راه درازی در پیش داری اینقدر بچه ...

وای من خیلی حساسم همش نگرانم کاش کم کم یکم متعادل شه این حس و حالم مامانم همش دعوان میکنه!بهم‌میگه اینجوری کنی از بین میبری بدن و اعصابت رو

عزیزم هیچ مادری نمیخواد به بچش اسیب جسمی و روحی بزنه و شکنجه کنه!  شما هنوز مادر نیستی که این ...

منم مادرم.اتفاقا پسر دارم. عزیز دلمه. سلامتیش برام مهم بود و به حرف عمه و خاله و ننه بزرگ و مذهب وسنت گوش ندادم وطبق شرایط و پیشرفت علم و منطق تصمیم گرفتم. پسر زبون بستمو به خواسته ی خودم ناقص نکردم. بدون اجازه از پسرم ,چطوری میتونستم یه جراحی که همره با نقص هستش رو روش انجام بدم؟!

الانم خیلی راضی ام و ب تصمیمی ک منو پدرش گرفتیم افتخار میکنم.

حالا شما و امثال شما ک ب دلایل پزشکی انجام میدن بحثتون جداست و روی صحبتم با شما نیست

سلام خوبین؟ پسرگلتون چطوره؟

ببخشید من یه سوال دارم شما تو تایپیک های قبلی گفتین که بچتون مشکل قلبی داشته و سقط کردین، دوباره باردار شدین؟ بچتون سالمه؟ فامیلین با همسرتون؟

من پسرم یکروز بعد دنیا اومدن با مشکل قلبی فوت شد، خیلی نگرانم از بابت بچه بعدی، ممنون میشم منو راهنمایی کنی

سلام خوبین؟ پسرگلتون چطوره؟ ببخشید من یه سوال دارم شما تو تایپیک های قبلی گفتین که بچتون مشکل قلبی ...

سلام ممنونم شما خوبین؟

بله مشکل قلببی داشت پسرِ اولم  

نه هیچ نسبت فامیلی ای نداشتیم 

و دوباره بچه دار شدم خدارو شکر دومی ساام بود ولی خیلی تحت نظر بودم و سه بار در هفته های مختلف اکوی قلب انجام دادم و حتی امینوسننز هم کردم که بچه دومم از نظرِ کوروموزونی هم چک بشه 

شما هم حداقل چند ماه فاصله بدین و تو دوران بارداری و قبل از اون تحت نظرِ یه دکترِ خوب باشین و چک کنید امیدوارم که خدا یه بچه ی سالم قسمتتون کنه

سلام ببخشید من تاپیکتون رو دیدم که پیش دکتر مقدم عمل ختنه پسرتون رو انجام دادید میخواستم بدونم بعد از این مدت نظرتون درباره کارشون چیه ما این هفته میخواستیم  ختنه انجام بدیم و من خیلی دو دل هستم برم پیش ایشون،لطف خیلی زیادی میکنید اگر پاسخ بدید

سلام ببخشید من تاپیکتون رو دیدم که پیش دکتر مقدم عمل ختنه پسرتون رو انجام دادید میخواستم بدونم بعد ا ...

سلام‌وقتتون بخیر اگرچه ما یه هفته بعد از انجام ختنه دچار تلاطم شدیم و پسرم‌خونریزی کرد ولی از انصاف نگذریم ایشون حتی بخاطر پسر من روز جمعه اومدن مطب و از دکتر عشقی هم خواستن که بیان اونجا و ایشون هم نظر بدن و نتیجه ی عملشون خیلی تمیز و خوب بود

فگر میکنم اون خونریزی هم ممکن بود هرجای دیگه ای هم پیش بیاد 

ولی نتیجه ی عمل خوب از آب دراومد

سلام‌وقتتون بخیر اگرچه ما یه هفته بعد از انجام ختنه دچار تلاطم شدیم و پسرم‌خونریزی کرد ولی از انصاف ...

سلام عزیزم شما بعد ختنه پسرتون خونریزی کرد چی کار کردید پسر من با روش حلقه ختنه شده امروز خونریزی کرد دکترشم نیست ولی قطع شده خونریزیش فقط رو دستمالی که زیرش میندازم خونی بود 😪😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷