2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از ختنه به روش حلقه!!!! کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 14903 بازدید | 46 پست

من پسرم و یک ماهگی ختنه کردم ولی یادم نمیاد خونریزی کرده باشه فقط یادمه دور باند یکم خونی بود در همین حد بعد دوروزم خوب شد 

حالا شاید پسر شما یکم تحرکش بیشتره باعث شده خونریزی کنه اگه خیلی نگرانی به یه دکتر دیگه نشونش بده 

من حتی بعد که خوب شد برای اینکه مطمئن بشم دکترش خوب ختنه کرده به یه دکتر دیگه هم نشونش دادم

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تره نرماله من دوتا پسرام اینجوری بودند تا ۵ روز بعدش همه چی خوب شد اما من تا یه هفته هیچکدومو حموم ن ...

چند روز خونریزی داشتن؟ اخه بچه ی من از روز دوم خونریزی کرد چیکار کردین شما؟ 

خونریزی قطع شد بعد بردین حمام؟ شمان حلقه بودین ببخشید خیلی سوال پرسیدم

خونریزی فعال یعنی چی؟ هی تو پوشکش لک میاد دیگه اخه حریفش نمیشم که هی دست و پا میزنه خیلی شیطونه پاشم ...

به خاطر همینه عزیزم دست و پا میزنه جای زخمش یکم خونریزی میکنه نگران نباش 

یکم دیر بردی همیشه میگن باید قبل دوماهگی ببریم که بچه هم بیشتر خوابه هم فعالیتش کمتره 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

دو روز خونریزی بعد حلقه داشتن؟ در چه خد بود خونریزی؟ چقدر طول کشید حلقه بیفته و تا چه مدت چرب کردین؟

۵روز بعد حلقش افتاد تا پنج روز چرب کردم وسفیکسم دادم نترس نگرانی نداره نهایت دو سه روز بعدش خونریزی تموم میشه

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀
خونریزی فعال یعنی چی؟ هی تو پوشکش لک میاد دیگه اخه حریفش نمیشم که هی دست و پا میزنه خیلی شیطونه پاشم ...

خونریزی که بریزه از اون ناحیه بده. دستمال بذاری دستمال پرخون بشه. مواظب باش نباید فشار بیاد اون قسمت. دیگه چاره ای نیست یجوری سرشو گرم کن که دست و پا نزنه. روی شکم نخوابه. مسکن بهش بده اگه حس میکنی درد داره. 

به خاطر همینه عزیزم دست و پا میزنه جای زخمش یکم خونریزی میکنه نگران نباش  یکم دیر بردی همیشه م ...

درستِ دیر بردم 

ولی بخاطر این دیر بردم که پسرِ من تا اخرِ ۴ ماهگی دلدردا و گریه های وحشتناکی داشت که من روزی سه بار از دستش گریه میکردم تا آخرش معلوم شد به لاکتوز شیر الرژی داره کلی دکتر برده بودم و تشخیص نداده بودن بعد که شیرم رو قطع کردم و شیر خشک بدون لاکتوز دادم درست شد

میترسیدم وسطِ اون گریه هاش ببرم ختنه 

حالا اگه هی ریز ریز زخمش خونریزی کنه چی میشه؟ دلم خیلی شور میزنه تو روندِ افتادنِ حلقش تاثیر میزاره؟ بعد اگهحلقرو چرب کنم زودتر میفته یا بزارم خشک شه؟

۵روز بعد حلقش افتاد تا پنج روز چرب کردم وسفیکسم دادم نترس نگرانی نداره نهایت دو سه روز بعدش خونریزی ...

مرسی عزیزم این خونریزی باعث نمیشه حلقه دیرتر بیفته؟ یعنی شما تا زمان افتادن حلقه چرب میکردین؟ کی حمام بردین ؟ به نطرت من با خونریزی این رو حمام ببرم مشکلی نداره؟ آخه دکتر گفت فردا ببر حمام ولی من میترسم