2777
2789
عنوان

چرا بدم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 90 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه راهی پیدا کردی به منم بگو،کاش میشد مغزمونو بشوریم😔

من اگه مثلا برم پیاده روی و زیاد تو خونه نمونم و زیاد فکر نکنم قابل تحمل ترم و حالم بهتره 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
ب این فکر کن ک اگه بچه هات بزرگ بشن هزار جور اختلال عصبی میگیرن منم کودکی نا آرامی داشتم الان دارم ...

همین الان هم دخترم عصبی شده،اعتماد به نفسش به شدت پایین اومده و  میدونم مقصرم،همش تقصیر منه زندگیشو به گند کشیدم.خیلی با استعداد و باهوشه،توی هر خونواده ی دیگه ای اگه بود کلی تشویق میشد ولی کنار من فقط تحقیر میشه،از بس من عقده ایم،خاک بر سرم که بجای مادری کردن،دارم بدبختش میکنم،کاش بمیرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آره درسته.باشه میرم

خوردن یکسری چیزها سیستم عصبی رو ضعیف و با کوچکترین چیز تحریک میکنه😤😟😖

مثل سرکه و ترشی، سردیجات و...

یا بعضی اختلالات جسمی مثل کم کاری و پرکاری تیرویید و یا کم خونی و...

ان شالله چکاپ بری، میبینی از یک مورد کوچیک اینقدر اذیت بودی...🤗🌹

مامان ندارم.بابام یه زن جوون گرفته و سراغی از ما نمیگیره. توی این کرونا کجا میتونم برم.اینا برای چن ...

همین ک یجوری خوش میگذرونی ک ساعتی باشه و بعد تموم شه اشتباهه 

ببین همه مشکل دارن تو زندگیشون خب 

یکی کم یکی زیاد 

خودتی ک باید کمک کنی ب خودت 

اگه عاشق خودت باشی همچی درست میشع 

من چنسال درگیر بودم مث تو همینجوری ک میگی هروز دعوا با مامان بابام دوستام 

ولی الان هفت ماهی میشه ک ارامش دارم 

ی ارامشه مداوم ک عاشقشم 

میدونی از یجا ب بعد چشامو رو همچی بستم رو این 18 سال زندگی کردنم و همچیو گذاشتم کنار و تصمیم گرفتم از اول شروع کنم اینبار عاشقانه و اونجوری ک فقط خودم دوس دارم ب کسی هم توجه نمیکنم 

اوایل خیلیا از این تغییرم ناراضی بودن 

دختری ک همش تو اتاقش بود حالا واسه خودش سه ساعت میرفت خیابون گردی و خودشو ب خرید و کافع مهمون میکرد 

دختری ک از ارایش سر در نمیاورد حالا اولیت اولش رسیدن ب خودشه 

فقط عاشق خودت شو و جوری ک بهت خوش میگذرع زندگی کن و این جمله ک نمیشه و ... اینارو بزار کنار 

چون بلاخرع باید بزاری کنار تا اخر عمر ک نمیشع هی بهانه بگیری برای ادامه دادن ب حال بد 

هیچ چیز نبااااید مانع حال خوبت بشه هیچ چیز 

حتما برو دکتر قرص اعصاب مصرف کن . تازه متوجه میشی دنیا یه روی خوب دیگه هم داره

تلفنی نمیشه؟دکتری نیست که تلفنی ویزیت کنه؟

یه مدت قرص لگزوپرام خوردم داغون شدم،استرسی شدم و سردردهای شدید گرفتم

یه جا شنیدم مادری که بچه هاشو خیلی دعوا میکنه رابطش با شوهرش خوب نیست معمولا

رابطتتو با همسرت بهتر کن شاید تاثیر داشت

و موقع عصبانیت چند ثانیه سکوت و یادت بیار ک بعدا پشیمون میشی و عذاب وحدان میخوای بگیری پس چیزی نگو

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

عزیزم برو پیش روانپزشک خیلی زندگیت بهتر میشه

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     

عزیزم خسته ای یه ویتامینی چیزی کم داری.من دوقطبیم از امروز به شوهرم گفتم هر وقت قاط زدم کنترلم کنه و بهم هشدار بده وگرنه باید برم دکتر آدم خیلی حساسیم قبلا بچه هامو کتک میزدم الانم گیر میدم و دعوا میکنم البته بیشتر بخاطر خودشونه ولی بچه هام خیلی دوسم دارن و باهام صمیمی هستن از من که بدتر نیستی

من همون دختر 18ساله ام ولی دلم پره غصه

منم 18 سالمه و 5 سال دچار افسردگی وحشتناکی بودم ک دو بار ب خودکشی منجر شدع و ب هزار جور بیماری روانی مبتلا شدع 

الویت فقط خودتون 

لطفا ب این حرفم فک کنین اول خودت بعد بقیه هرکسی ک میخاد باشه مهم نیس