2777
2789
عنوان

چرا بدم؟؟؟؟

638 بازدید | 90 پست

از خودم بیزارم،متنفرررررررررم

کاش بمیرم.

فقط دعوا میکنم،غر میزنم،بچه هامو تحقیر میکنم،

خدایا دلت برای بچه هام نمیسوزه؟پس چرا جونمو نمیگیری و راحتشون نمیکنی؟😭😭😭😭😭😭😭😭

خستم،خیلی خسته.

چیکار کنم خوب باشم؟چرا اینقدر بدم؟؟چرا نمیتونم مثل مردم عادی زندگی کنم؟چرا فحش میدم؟چرا بددهن و بداخلاقم؟؟؟😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ضعفاتو برطرف کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم بخدا دقیییییییقا مث توعم ای کاش میمردم کاش از خودکشی نمیترسیدم

ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد                                            برخیز فدای سرت انگار نه انگار      🍁🤟🏻

دلیل حال بدیت چیه؟چی ناراحتت میکنه؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

خب نکن عزیزم

کاری نداره جای اذیت کردن خودت از همین الان شروع کن

هم با خودت مهربون باش هم یچه هات

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید

حال خودتو خوب کن 

با خودت اشتی کن 

واسه خودت کادو بخر خودتو ببر کافه 

اگه از اول اینجوری نبودی پس میتونی خوب شی 

حتی اگ میتونی ی مدت بچها بزار خونه مامانت یا کسی ک بهش اعتماد داری برو واسه خودت خیابون گردی یا هرکاری ک حالتو خوب میکنه 

دلتو دوبارع جوون کن 

مث ی دختر 18 ساله بخند و خوش بگذرون 

اینجوری هم حال خودت هم بچهات و اطرافیاتم خوب میشه

ضعفم اعصاب ضعیفمه. زود  از کوره در میرم،غر میزنم.دعوا میکنم.روانیم و بقیه رو روانی میکنم😭😭

کم کم سعی کن رفع کنی 

یهو ن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چکار کنیم؟؟😭😭😭 زندگی برای خودمون و خونوادمون جهنمه،هر چی تلاش میکنم به بن بست میخورم. بخدا منم ...

منم همینم من شوهرم اصلن بهم توجه نمیکنه دوسم نداره کلا این رفتارش منو ب این روز کشوند روز بروز دارم بدتر میشم شدم ی روانی

دلم فقط ب بچه هام میسوزه

عجب بیهوده تکراریست دنیااا