2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بورسیه تحصیلی واسه هنر میدن؟🤦🏻‍♀️

•••با چالشabremaman جونم وبا کمک یخچول جون جونیم هممون مانکن میشیم🥺😍❤️وزن اولیه ۵۵😒وزن هدف ۴۷_۴۸😎قدم153🐣•••عضواکیپ علمی تخیلی💎
مهاجر زیاد داره آلمان سخت قبول میکنن ایرانیارو فک کنم مشکل همین ایرانی بودنشون بود چون قاچاقی که رف ...

من مادرم اینا المانن من موندم ایران هیچ راهی پیدانمیشه برم ای بابا اره میگن بفهمن ایرانی هست فوری دپورت میکنن

من ک قصد ندارم اما ترکی و تو یه ماه فول شدم چون خودمم ترکم ترکی استانبول و راحت یادگرفتم

ترکی خیلی سخته به نظرم،پدرم ترکه ولی من هیییچی بلد نیستم،کلاسای انلاین خوبه؟

اخه یکی از اشناهامون اه در بساط نداشت،الان ویزای تحصیلی گرفتن رفتن😕فکر میکردم کمتر باشه

ویزای تحصیلی فرق داره اره دوست منم با ویزای تحصیلی رفت اونجا با یه پسر آلمانی ازدواج کرد موندگار شد

چون حرف پولو زدی فکر کردم با پول میخوای مهاجرت کنی که خیلی سخته