2777
2789

این تاپیک رو میزنم ، حتی اگه حذف بشه یا خودم تعلیق بشم برام مهم نیست ، همین که حرف هام رو حتی یه نفر هم بشنوه و بهش فکر کنه و تاثیر بذاره روش برام کافیه. 

چند دقیقه پیش تاپیکی که در مورد تفاوت نرخ دیه ی جنین دختر و پسر بود، بسته شد ، بدون اینکه هیچ دعوا یا حرف زشتی توش وجود داشته باشه . 

یعنی خانوما حتی تو سایتی که[مثلا] مخصوص به خودشون و مشکلاتشون هست هم نمیتونن راجع به حقوق قانونی و انسانیشون حرف بزنن؟

آگاه بودن از اینکه داره بهمون ظلم میشه هم جرمه ؟ 

آگاه بودن از اینکه بهمون به چشم جنس دوم نگاه میشه

ظلم ها علیه جنس زن فقط محدود به دیه نیست ، این فقط یک بخش خیلی کوچیکی ازشونه 

که حتی اینجا حق نداریم راجع بهشون تبادل نظر کنیم . 

همین که حق نداریم راجع بهش صحبت کنیم ،اگه ظلم نیست پس چیه ؟ اگه جواب منطقی براش وجود داره چرا باب گفت و گوی عقلانی و منطقی باز نمیشه ؟ چرا فقط خفه شدن و لال شدن سهم ماست ؟

هر چیزی که از قبل تو ذهنتونه برای چند دقیقه بزارید کنار و به این چند تا سوال فکر کنید .

چرا دیه ی زن نصف مرده ؟ 

چرا ارث زن نصف مرده ؟ 

چرا زن حق طلاق نداره؟ 

چرا زن حق حضانت فرزندانش رو نداره ؟ 

چرا زن بدون اجازه ی همسر حق خروج از منزل رو هم نداره ( خارج از کشور هم تابع از این قانون)

چرا زن باید تمکین کنه ؟ (در هر حاااااال باید نیاز جنسی همسرت رو تامین کنی ، چرا اون در قبال نیاز جنسی یا عاطفی تو مسئول نیست ؟ میدونستین در بعضی کشور ها اگر مردی بدون رضایت همسرش باهاش رابطه برقرار کنه ، مجرم شناخته میشه و حکم تجاوز رو داره ؟ )

چرا فقط مسئله ی بکارت زن ها مهمه ؟ چرا کسی از پسر ها نمپرسه که باکره هستن یا نه ؟ چرا به مرد ها برگه ی سلامت؟!؟!؟! نمیدن ؟ 

چرا زن نمیتونه در کشور ما رهبر و رئیس جمهور و پیش نماز و مرجع تقلید؟!؟! و قاضی باشه ؟ 

چرا شهادت زن در دادگاه نصف مرد ارزش داره؟ 

چرا مرد اجازه ی چند همسری داره ؟ 

چرا دختر برای ازدواج به اجازه ی والد نیاز داره ؟ چرا پسر احتیاج به اجازه گرفتن از هیچ شخصی نداره ؟ عقل دختر ناقصه؟ دختر احساساتیه و مرد منطقی ؟ 

تا حالا گریه ی هیچ مردی رو ندیدید یعنی ؟ شعر گفتنش ؟ عاشق شدنش ؟ هنرمند بودنش ؟ تا حالا ندید یه مرد کار غیر منطقی و احمقانه انجام بده ؟تا حالا زن فیلسوف و دانشمند و عاقل و بالغ و منطقی و مستقل ندیدید ؟ 

تا حالا دانشگاه و سرکار رفتید؟ همه ی دانشجو ها و کارمند های مرد از زن بهترن ؟؟؟باهوش ترن ؟ پر کارتر و مسئول ترن ؟

چرا زن باید خودش رو بپوشونه ؟ مرد ها با دیدن بلوز و شلوار پوشیدن و موهای باز مادر و خواهر خودشون هم تحریک میشن ؟ با دیدن بازیگر های زن خارجی تو فیلم های صدا سیما ی ایران هم تحریک میشن ؟ 

ضعیفه؟؟؟؟!؟؟؟ ترشیده ؟؟؟؟؟؟ مثل مررررررد باش ؟؟؟؟؟

................

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چراها خیلی وقته که هست و همچنان خواهد بود...

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

👌👌👌

دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته 

کاش فقط بالادستیای این کشور ضد زن بودن

کاش فقط جنس مخالفمون ضد زن بودن

درد اینه که جنس خودمون ضد خودمونه درد اینهههه درد اینه که جنس خودمونه که میزنه تو سر همجنسش درد اینه که جنس خودمون به خودش و ما میگه پفک 

درد ما مادرایی هستن که نسل اینده رو ضد زن بار میارن

درد ما مغزای پوسیده و بدون مطالعن

درد ما افکار پوسیده ای هستن که دور نمیریزیمشون

سکوت.
کاش فقط بالادستیای این کشور ضد زن بودن کاش فقط جنس مخالفمون ضد زن بودن درد اینه که جنس خودمون ضد خ ...

به نظرم باید فقط آگاهی رسانی بشه 

حتی اگه یه نفر هم به یکی از جمله های تاپیک یک دقیقه فکر کنه ، برام کافیه

ما فکرم کنیم چیزی عوض نمیشه کاری هم نمیتونیم بکنیم جز اینکه دختر پسرای خودمون رو برای آینده بهتر تربیت کنیم دور از این افکار بسته 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 
ما فکرم کنیم چیزی عوض نمیشه کاری هم نمیتونیم بکنیم جز اینکه دختر پسرای خودمون رو برای آینده بهتر ترب ...

همین هم عالیه ،همین که نسل جدید بهتری تربیت بشه که این ظلم ها رو نپذیره و اگاه باشه به حق خودش عالیه