2777
2789

خورد خورد وسیله های جهیزیه تونو گرفتین؟

من چون میخوام خودم بگیرم،دوست دارم قبل اینکه کسی بیاد و جدی باشه قضیه کم کم بگیرم و خیالم بابتش راحت باشه....

دوست ندارم تو دوران نامزدیم نگران کم و کسری های جهیزیه ام باشم....البته بیشتر تیکه های بزرگ منظورمه....برقی ها و یه سری وسیله های دیگه...

ما تو رسممون پنج تیکه بزرگ رو داماد میگیره..

نمیخوامم با وام ازدواج بگیرم...هر چند ظاهرا میخوان وام ازدواجو بردارن و به جاش وام کالا بدن...یعنی کالا و لوازم بردارن عروس و داماد و پولشو کم کم بدن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که میگن طلا احتمال داره طلاتو بفروشی وسوسه بشی ولی جهیزیه رو دیگه مطمئنی داری جهیزیه هم به قیمت دلار میزه بالا فرقی نداره بعضی چیزا از مد رفتن نداره مثلا پتو بخر رختخواب قابلنه روحی چدن استیل پلاستیکیها چاقو اشپزخونه

اینایی که میگن طلا احتمال داره طلاتو بفروشی وسوسه بشی ولی جهیزیه رو دیگه مطمئنی داری جهیزیه هم به قی ...

منم همین فکرو میکنم میگم خوب اینا هم گرون میشن دیگه...بعد میترسم پولم نرسه همه رو بخرم....برای همین دوست دارم کم کم بخرم

منم همین فکرو میکنم میگم خوب اینا هم گرون میشن دیگه...بعد میترسم پولم نرسه همه رو بخرم....برای همین ...

افرین خوبه موافقم ولی چیزایی مث ارکوپال قاشق چنگال پاسماوری اینا رو الان نگیر