( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای بهش میگی بچم شکمش کار نمیکنه براش دعا کنه خوب بشه هفته ای یه بار به خونریزی میره البته بگو براش ...
چشم عزیزم.محتاجیم به دعا.
گلم ببرش طب سنتی.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
حلیم بذار یا سوپ جو و نون تازه و سبزی و گردو و پنیر و چای شیرین خرما چون میچسبه افطار
پیشنهاد خیلی خوبی بود عزیزم ممنونم.
چشم.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
همه کارارو کردم درست نشد شربت انحیر چندتا تا حالا خریدم دادم تایپیک زدم هرچی گفتن روغن ماساژ رودش چون شیاف یه دکتر هی داد گفت بزار کلا تنبل شد با پودر و روغن کرچک تو مقعد میریزیم فقط میره آب زیاد بخوره بازم نمیره الان سه ماه نزدیک چهار ماه دیگه درست نمیشه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خوش به سعادتشون التماس دعا صلوات هم فرستادم بابت امضاتون
فدات عزیزم.
محتاجیم به دعا گلم.
ممنونم خواهر جان.
انشاءالله حاجت روا بشی عزیزم.
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اخی عزیزم انشالا خود خوب شه حتما ی دکتر خوب پیدا کنید ببرینش شاید دارویی دادن بهتر شد& ...
نه خیلی بردم دکتر فقط این دکتره فهمید بقیه فقط هزینه الکی گذاشتن رو دستم هر دکتر برای خودش از سیصد تومن تا پونصد و خورده ای براش دارو نوشت فقط آخر سر دیدم چندتا چندتا هر شربت دارم تو یخچال به همشون گفتم اینارو دکار قبلی داده میگفت باشه بعد میرفتم داروخونه باز همون الانم کرونا میترسم ببرم
اره تو کرونا سخته دکتر رفتن فعلا تا شرایط بهتر شه رژیم غذاییشو رعایت کنین غذاهایی ک شکمو روون ...
ممنون گلم
( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘