2777
2789

انشالله همتون حاجت روا شین و خوشبخت 

عزیزم میدونم جاش نیست و کارم اشتباهه ولی میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز😂

استوری گذاشتم تو واتساپ

رفیقم گفت فیلم اینو داری😢😂گفتم آره اسمش جوخه انتحار هست

دو ساعت گفتم از کجا دانلود کن و اینا 

اومده میگه واییی من خود فیلم رو نمیخوام که 

این استوری که گذاشتی رو برام بفرست😢😭😂💔

منم اومدم سوتی رو جمع کنم گفتم که همه دوستام دنبال اسم فیلمن فکر کردم تو هم اسم فیلم رو میخوایی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ب راننده تاکسی بجای اینکه بگن مستقیم گفتم کستقیم  

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید